GADOSTI SA ŽAPCEM SU NIŠTA ZA OVO: Stariji srpski političar priča šta mu je sve u KREVETU radila MALOLETNA MILIJANA
Foto: Printscreen

pohotna!

GADOSTI SA ŽAPCEM SU NIŠTA ZA OVO: Stariji srpski političar priča šta mu je sve u KREVETU radila MALOLETNA MILIJANA

Deluje kao ertoska priča!

Objavljeno:

Učesnica rijalitija "Parovi" Milijana Božić imala je burniju prošlost nego što se zamisliti može, a još od tinejdžerskog doba opštila je sa muškarcima koji su stariji od njenog oca.

Naime, jedan političar iz srca Srbije ispričao je šokantne detalje veze koju je imao sa njom.

- Milijanu sam upoznao preko svog dobrog prijatelja koji je bio u šemi s njom. Došli su skupa kod mene i on mi je dao zeleno svetlo da mogu da joj se udvaram, mada sam se prvo opirao tome jer sam video da je premlada. U njenim očima sam video živu vatru i otvoren poziv na se*s. Sa jedne strane je bila devojčica, a sa druge mi se otvoreno nabacivala. Pogledao sam prijatelja, a on mi je signalizirao da će da ode i ostavi nas same. Tako je i bilo. Rekao je da ide nešto da završi, a Milijana se ni uskomešala nije, videlo se da joj se ostaje sa mnom. Pomislio sam da treba da je oteram jer je maloletna i može velike probleme da mi napravi - otkrio je političar koji zbog porodice i ugleda želi da ostane anoniman.

foto: Printscreen

Čovek otkriva kako ga je tada maloletna Milijana odvukla u krevet iako je isprva pokušao da joj odoli.

- Kažem ja njoj: "Devojčice, ajmo dole da siđemo do jednog restorana da nešto pojedemo i sačekamo Milana", kad ona reče: "Ma nisam gladna hrane, nego sviđaš mi se, a pogrešio si, nisam devojčica". Pravo da vam kažem prošla me neka jeza jer imam unuku njenih godina. Opirao sam se hemiji koja se osetila u vazduhu, ali sam na kraju popustio. Rekao sam joj da idemo na jedno mesto pošto sam je poljubio. Krenula je jedva dočekavši, đavolasto se smeškajući -prepričava bivši partner žene rijaliti-zvezde Milojka Božića.

foto: Pritnscreen

Opisujući odnos sa Milijanom, srpski političar je pričao kao da donosi delove erotske priče:

- Odveo sam Milijanu van grada u jedan motel kod svog prijatelja, gde moje kolege vode švalerke. Ona me je još u kolima ljubila po vratu i dodirivala me po butinama. Jedva sam ostajao pribran. Među nama je postalo tako tesno i jedva sam čekao da je zgrabim i dam joj ono što joj se u očima videlo da želi. Penjući se ka sobi, Milijana je išla ispred mene krećući se unazad. Kikotala se i držala me za ruke i konačno smo ušli u sobu. Dok sam otključavao vrata, uhvatila me je za zadnjicu. Bacili smo jakne i ključeve na pod, a Milijana je delovala samouvereno i sigurno u sebe, kao da je prostitutka - pričao je.

foto: Damir Dervišagić

- Gurnula me je na krevet i popela se na mene, opkoračivši me nogama oko struka, držeći moje ruke dignute iza glave, kao da sam uhapšen. Onda je ustala, otkopčala mi je šlic i uhvatila me je za polni organ. Ume mala da uzbudi brzo, bio sam kao zec. Znate šta, sramota je da pričam za novine, ali po*ušila mi je kao nijedna pre. Dok me je zadovoljavala, Milijana me je gledala u oči smejala se. Ona je lucidna, siguran sam, a koliko je pohotna, nemam reči. Uvek ću sveže pamtiti taj dan - zaključio je Bogdanovićkin bivši.

Političar kaže da se još jednom video sa Božićevom i da je drugi se*s bio manje uzbudljiv. Zaključuje da su kontakt prekinuli bez svađe i samo iz razloga što im se putevi više nisu ukrštali.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.