DAVID REŠIO DA RASKRINKA DALILU! Otkriva sa kojim poznatim pevačem je VARALA NJEGOVOG BRATA! Skupio sve DOKAZE
Foto: Printscreen Instagram

ZADRUGA 3

DAVID REŠIO DA RASKRINKA DALILU! Otkriva sa kojim poznatim pevačem je VARALA NJEGOVOG BRATA! Skupio sve DOKAZE

David Dragojević mesecima se medijski pritajio otkako je počela treća sezona "Zadruge", međutim, odlučio je da se vrati u igru.

Objavljeno:

David ulazi u "Zadrugu 3" sa Anom Korać, da uništi snajku Dalilu i svome bratu Dejanu priloži dokaze da ga je varala sa poznatim pevačem.

Kontroverzni par uveliko kuje plan kako da uđe na velelepno imanje i do koske ogoli starletu iz Tuzle. Oni su prikupili dokaze da je Dalila varala Dejana sa popularnim estradnim pevačem i sada su konačno spremni da sve obelodane pred milionskim auditorijumom.

foto: Printscreen Instagram

- David i Ana se uveliko spremaju za ulazak u "Zadrugu", jer im je ponestalo para. Naime, prohtevi njegove lepše polovine su abnormalni i već su uspeli da potroše sve pare koje su zaradili u prethodnoj sezoni rijalitija. Pored toga, on planira da pokrene svoj biznis kako bi se konačno rešio obilaženja rijaliti programa.

- Kada su on i Ana čuli da će njegov brat dejan i snajka Dalila biti deo "Zadruge 3" ciljano su se pomirili sa njima, jer su znali da je to dobar marketinški potez. David je znao da će biti opasan pogodak da nakon toga on i Ana uđu da raskrinkaju Dalilu, koju oboje mrze iz dna duše. Njemu je majka Biljana napunila glavu protiv snajke, jer je i ona mrzi i ne može očima da je vidi. Ubedila je Davida da je on ostao bez brata zbog nje, a ona bez sina. Da im je raskućila kuću - kaže izvor blizak kontroverznom paru za Srpski Telegraf.

foto: Pritnscreen

Ulje na vatru dolila je Dalila, koja je tokom emisije "Pitanja novinara" istakla da joj odnos Jelene Pešić i Filipa Đukića liči na početak ljubavne veze Ane Korać i Davida Dragojevića. Ona je to okarakterisala kao perfidan potez, što je kod Davida izazvalo gnev i na površinu je isplivalo ono što on zaista misli o njoj. On je odmah na Instagram profilu napisao "Važno je da Dalila nije perfidna".

- David je jedva dočekao snajkinu grešku i pogrešan potez, pa da započne sa ostvarivanjem svog paklenog plana. On ima dokaze da je Dalila varala Dejana sa pevačem koji je veoma poznat u estradnim krugovima, prikupio je sve potrebno i sada je spreman kao zapeta puška. On je toliko mrzi, da se neće smiriti dok je ne vidi uništenu, kako plače i moli da se smiluje nad njom. On veruje da će tako Dejan progledati i videti kakvo đubre od žene ima pored sebe. Njegovi dokazi su čvrsti i realni. "Imam sve dokaze, koje ću crno na belo da pokažem u rijalitiju. Kada uđem, to će biti njen kraj" rekao je David prijateljima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.