MATORA JECA I PLAČE, OSTAVLJA JE SANJA! Dragana otkrila Jovani loše vesti: Sanja želi da ima dete, sve se skupilo
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

MATORA JECA I PLAČE, OSTAVLJA JE SANJA! Dragana otkrila Jovani loše vesti: Sanja želi da ima dete, sve se skupilo

Plače kao kiša.

Objavljeno:

Drvo mudrosti pozvalo je u Rajski vrt Jovanu Tomić Matoru, koja se nakon emisije "Pitanja novinara" osamila u dvorištu velelepnog imanja gorko plačući.

- Ćao, Drvence, ti si najbolje upućen u Sanjin i moj odnos, godinama već. Dragana mi je rekla nešto što me je potreslo. Rekla mi je da joj je loše, da joj se sve skupilo, rekla joj je da želi da ima dete, što ja znam. Ne mogu da ljudima opišem, nas dve smo više od emotivnih partnera, nas dve smo jako vezane, ne razdvajamo se. Dragana mi je rekla da izgleda nesrećno. Najviše na svetu bih volela da imam dete sa njom. Sve što smo zacrtale od početka naše veze, ostvarile smo uz pomoć jedna druge. Učiniću sve za nas... Dragana mi je rekla da joj je mnogo teško, da je sj*bana, da joj fali pažnja... Hoću da zna da me je njen poziv vratio u život. Želim da joj poručim da mora da izdrži, ako nemam njenu podršku spolja, neću izdržati ovde. Čudno mi je to, jer je ona deset puta jača od mene, ona je stub naše veze - rekla je Matora.

- Treba izdržati još sedam meseci, ona mora toga da bude svesna. Dobro, meni se desi da mi bude teško, izolujem se. Nema razloga da brine. Dragana mi je rekla da nema šanse da ona ovde uđe. Ti znaš da sam ja veliki emotivac, uvek se rasplačem kao p*čka, to me mnogo nervira. Prošle smo mnogo gore stvari, proći ćemo i ovo - govorila je Jovana.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.