NAJŠOKANTNIJI SNIMAK U RIJALITIJU! Milan Milošević doneo njen SNIMAK ODNOSA sa dotičnim BIZNISMENOM i pustio SVIMA
Foto: Printscreen

ŠOK

NAJŠOKANTNIJI SNIMAK U RIJALITIJU! Milan Milošević doneo njen SNIMAK ODNOSA sa dotičnim BIZNISMENOM i pustio SVIMA

Kroz suze priznala sve!

Objavljeno:

Porno afere i seks skandali postali su poslastica u srpskim rijalitijima. Ipak, ove godine granica je pomerena, jer su novinari iskopali da su određene učesnice bile na spisku jednog on najjačih makroa koji je nedavno uhapšen.

Za njih se pričalo da im je tarifa 500 evra, kao i da se od njih zahtevalo da treniraju, uredno spavaju, vode zdrav život. Da uporan rad novinara donosi rezultat i veliki skandal potvrdio je i sadašnji voditelj Zadruge Milan Milošević, koji je u rijaliti Parovi doneo snimak seksa Kristine Spremo sa poznatim biznismenom.

Voditeljka "Parova" Jovana Jeremić pitala je tada produkciju da li je prošla ponoć ne bi li mogla da pusti isečke iz privatnog snimka seksa Kristine Spremo o kome se šuškalo poslednjih nekoliko dana.

foto: RTV Pink printscreen

A onda je pustila isečke iz kućne akcije u vidu slika.

Reč je o snimku iz 2013. sa srpskim biznismenom u njegovom stanu. Slike koje su isekli iz filma su zamagljene zbog eksplicitnog sadržaja. Kristina se branila da joj je sve namešteno i da nije znala da je snimaju.

- On mi je podmetnuo kameru, jer se ja nikada nisam snimala sa njim. Čitavog života želi da napravi ime preko devojaka iz javnog sveta. Sve što je rekao je laž i preuveličano. - rekla je ona, a potvrdili su joj da je zaista bila tajno snimana kamerama u njegovoj rezidenciji i da postoji još snimaka sa drugim devojkama od kojih su još neke u "Parovima".

Kompletnu scenu iz zemunske vile "Parova" pogledajte na sledećem snimku:

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.