GAGI ĐOGANI IMA VANBRAČNU ĆERKU?! Nosi njegovo PREZIME i neverovatno liči na OCA! Luna ovo neće PODNETI!
Foto: Printscreen

šok veliki!

GAGI ĐOGANI IMA VANBRAČNU ĆERKU?! Nosi njegovo PREZIME i neverovatno liči na OCA! Luna ovo neće PODNETI!

O ovome javnost ne zna ništa...

Objavljeno:

Gagi Đogani, učesnik trenutno aktuelnog rijalitija "Zadruga 3", ima veliku podršku u vidu svojih ćerki Lune i Nine, a sada je njegov prijatelj rešio da otkrije istinu o denserovoj naslednici o kojoj javnost ne zna ništa.

foto: Printscreen

Naime, on tvrdi kako Gagi navodno ima još jednu ćerku H. koju je, kako ističe, dobio u vanbračnoj zajednici sa bivšom devojkom M.M., koja ga je 2012. godine prijavila za nasilje. Njih dvoje su se, prema rečima izvora, u nekoliko navrata mirili, a M. je navodno 2015. godine ostala u drugom stanju i odselila se u Grčku, ne otkrivajući Đoganiju ništa o tome.

- Mala H. je ista Gagi, neverovano liče, isti su. On je ubeđen da je njegova, iako mu ona govori da nema ništa sa tim - počeo je priču denserov prijatelj za Svet.

- On je saznao da dete nosi njeno prezime i to ga je još više uverilo da je on otac. To ga muči već godinama, a da je u pravu, siguran je i zato što je M. u super odnosima sa Anabelom Atijas, pa mala H. često viđa Blankicu i Ninu - dodao je izvor, pa zaključio:

- Ove godine bile su zajedno u Grčkoj. Gagi sumnja da Anabela zna istinu i želi da se sestre druže i održe kontakt i zbog svega mu je još teže što ne može da zagrli dete za koje je siguran da je njegovo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.