DA LI SI TI NORMALAN, ŠTA TI JE? Osman ZAPENIO kada je video da je Stefan RASKINUO sa Ivom! Ne može da dođe SEBI!
Foto: Pritnscreen

poludeo

DA LI SI TI NORMALAN, ŠTA TI JE? Osman ZAPENIO kada je video da je Stefan RASKINUO sa Ivom! Ne može da dođe SEBI!

Stefanov otac Osman, koji je u više navrata javno navijao za ljubav svog sina i zgodne Zagrepčanke

Objavljeno:

Vest o raskidu Stefana Karića i Ive Grgurić, aktuelnih učesnika "Zadruge", šokirao je sve stanare Bele kuće, brojne gledaoce, pa i samu podršku bivših partnera. Stefanov otac Osman, koji je u više navrata javno navijao za ljubav svog sina i zgodne Zagrepčanke, u razgovoru za Pink.rs priznaje da ga je sinovljeva odluka da prekine vezu s Ivom šokirala.

- Bio sam iznenađen, šokiran kada je ishitreno u besu i nekom svom inaćenju izgovorio:"Raskidamo"". Verujte, da sam mogao da prođem kroz ekran TV-a, prošao bih i rekao mu:"Stefane, da li si ti normalan, šta ti je?!" - šokiran je Osman Karić, koji ističe da je njegov sin spontan, te da nema govora da je ovo deo njegove taktike.

foto: Printscreen Instargam

- Stefan nije igrač rijalitija, već dečko koji radi sve spontano i po nekom svom osećaju. Potez se često koristi u šahu, igri gde se potezi povlače razmišljajući kako protivnika pobediti, a Stefan u ovoj vrsti "šaha", tj. rijalitija, ne zna ni figure da poređa, a kamoli da povlači poteze. Stefan je neko ko će svojom sujetom i inatom raditi i protiv sebe, što naravno nije za pohvalu. Mislim da oseća prema Ivi nešto, time što se duri, kako on već ume da kaže i time dokazuje emocije prema njoj. Kada je povezivan sa Natašom i drugim devojkama, bio je direktan i kratak. Poznajem svog sina dobro, jer poznajem sebe.

Budući da ga odlično poznaje, Osman kaže da zna zbog čega je njegov sin doneo odluku da prekine ljubavnu romansu u rijalitiju.

foto: Printscreen

- Glavni razlog raskida je to što sto on skuplja informacije, njene ispade, neću nabrajati koje, ćuti i trpi u sebi, ne govori joj odmah šta mu smeta, ne pokazujući time svoju slabost. E kad ona pretera u nekim svojim ljubomornim scenama, on tada sve što je do tada trpeo, što mu smeta, izbaci iz sebe. Stefan kad je zaljubljen jako je ljubomoran, shvatio je da mu se dešava ljubav, svojim raskidom beži od iste, ne dozvoljava sebi taj luksuz, pribojavajući se ostanka bez njega, to jest sutra bez Ive.

Pitali smo i Osmana da li misli da je neko iz Stefanovog društva uticao na njegovu odluku.

- To možete da zaključite i vidite ko konstantno skače za crnim stolom kada je njihova veza u pitanju, a ima ih mnogo... Čak i nekih njemu bliskih ljudi u okruzenju, koji ga tapšu po ramenu. Stefan nije ni malo naivan, ali svađom sa istim navukao bi još par budala sebi na leđa, svestan je da mu to u ovom trenutku nije potrebno. Ono što ja mogu iz moje perspektive da vidim, jedini čovek koji mu dobro misli i daje dobre savete, neko od koga nisam ni sanjao da će mu tamo biti prijatelj, je Lepi Mića. Tom čoveku sam dužan veliko izvinjenje, prvom prilikom zbog nekih mojih ranijih objava prateći prethodne dve sezone "Zadruge" - poručuje Osman Karić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.