OTKRIVENO ZBOG ČEGA JE MILIJANA DOBILA ŠAMAR OD ŽABCA: Kada je ovo izgovorila, nije mogao da se ISKONTROLIŠE!
Foto: Pritnscreen

UŽAS!

OTKRIVENO ZBOG ČEGA JE MILIJANA DOBILA ŠAMAR OD ŽABCA: Kada je ovo izgovorila, nije mogao da se ISKONTROLIŠE!

Milijana je napravila veliki haos za slavskim stolom

Objavljeno: 20:56h

Nemanja Stamatović Žabac udario je danas šamar svojoj mlađoj ljubavnici Milijani Božić.

Ovo je bio samo jedan u nizu incidenata koji su se u rijalitiju "Parovi 8" desili na Aranđelovdan. Čak se i slavljenica Jelena Golubović potukla sa Anđelinom Đinom Marjanović, zbog čega su, uz Ornelu Mijatović, kažnjene od strane produkcije.

foto: Pritnscreen

Međutim, čini se da je incident kada je Žabac udario Milijanu bio kudikamo dramatičniji - za veliku osudu. Sve se desilo nakon što su se ljubavnici posvađali na proslavi, a Božićeva popila koju čašicu više. Svađa je potom prerasla u fizički obračun, kada je Stamatović uradio sraman i neoprostiv čin ošamarivši suprugu Milojka Božića.

Milijana je prethodno napravila veliki haos za slavskim stolom. Ona je popila koju više i krenula da viče, prvo na Žapca, pa posle i na ostale takmičare.

- Ti ćeš da mi j**eš mater? Je li? E, j**aću ja tebi, videćeš! Ti si jedan klošar, uličar, neko ko duguje pare napolju i zato je ovde - vikala je Milijana na Žapca koji je u tom momentu ustao i napustio sto.

foto: Pritnscreen

Šta je? J**aću ja mater svima! Svaki dan ću da pijem kako bi svima j**ala mater, posebno tebi. Vendi, molim te, pošalji me u izolaciju da ne napravim neko s*anje - nastavila je Milijana.

Vikala je da će Žapcu pocepati košulju i da će napraviti totalni haos u vili. Nije prestajala sa drekom.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.