STEFAN KARIĆ IMA DEGENERATIVNU BOLEST ZBOG KOJE MOŽE DA POSTANE INVALID: Samo jedna stvar može da ga spasi!
Stefan Karić, Foto: Printscreen

MOGAO BI DA ZAVRŠI U INVALIDSKIM KOLICIMA

STEFAN KARIĆ IMA DEGENERATIVNU BOLEST ZBOG KOJE MOŽE DA POSTANE INVALID: Samo jedna stvar može da ga spasi!

Nastala usled mehaničkih povreda

Objavljeno:

Stefan Karić se već nekoliko meseci bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemima i kako "Alo" piše, ako ne bude pazio o svom zdravlju, mogao bi da završi u invalidskim kolicima.

Stefanu je navodno dijagnostikovana degenerativna bolest diska, koja je nastala usled mehaničkih povreda.

foto: Printscreen

- Stefan je krajem prošle godine počeo da se žali na bolove u kičmi, ali pošto nisu bili konstantni, on ih je zanemario, ali kada je počeo svako jutro da se budi sa bolovima, shvatio je da mora nešto da uradi - rekao je izvor.

- Posle detaljnih ispitivanja, ustanovljena mu je degenerativna bolest diska, zbog koje je trpeo jake bolove, pa je morao da pije i jake lekove, jer Stefan nekada nije mogao da ustane iz kreveta, pa su mu preporučene i masaže - otkriva izvor.

?

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on

- Stefanu je rečeno da ukoliko ne bude slušao lekara i pridržavao se njegovih saveta, ako ne bude išao na masaže i vežbe, može da ostane invalid. Njega je to uplašilo, pa je promenio sve navike i slušao sve savete da ne bi završio u invalidskim kolicima - završava izvor.

Bonus video

SEKAO JE DRVA PA SEBI PREREZAO GRKLJAN?! Pao je u provaliju, priviđao stvari, ali BOGU HVALA ostao je živ: Naježićete se od Nikoline POTRESNE ispovesti!

(Espreso.co.rs/ Alo VIP)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.