SLEDEĆE NEDELJE JE SVADBA: Marko i Luna u LAJVU saopštili da će se VENČATI! A onda je Đoganijeva spomenula i BEBU!
Foto: Instagram

još jedno slavlje?!

SLEDEĆE NEDELJE JE SVADBA: Marko i Luna u LAJVU saopštili da će se VENČATI! A onda je Đoganijeva spomenula i BEBU!

Njihovi fanovi su želeli da saznaju mnoge pojedinosti iz njihovog privatnog života

Objavljeno: 20:42h

Luna Đogani i Marko Miljković neprestano izazivaju veliku pažnju javnosti, a to pokazuje i Miljkovićevo lajv uključenje koje je gotovo neprestano pratilo blizu 4.000 ljudi.

Njihovi fanovi su želeli da saznaju mnoge pojedinosti iz njihovog privatnog života, a jedno od pitanja bilo je i - kad će svadba Lune i Marka.

- Sledeće nedelje je svadba! Svi ste pozvani, naravno. Samo ako pogodite koja je to od sledećih nedelja - našalio se Miljković, a onda odgovorio koji stajling njegove devojke mu se više dopada.

foto: Pritnscreen

- Smeđa ili plava? Luna je ipak lepša kad je plava. Za nijansu - ispričao je Marko, a onda je priznao da se ugojio:

- Jeste priznajem, ugojio sam se... Imam 90 kilograma skoro - rekao je drugoplasirani učesnik "Zadruge 2", a kada su pratioci navaljivali potom na njega da pokaže stomak i govorili mu da se mnogo ugojio, on im je odgovorio:

- Šta vam je ljudi? Nisam se ja toliko baš ugojio. Malo samo... Mogao bih ja sad da uvučem stomak i da se slikam, da izgleda sve u redu, ali neću - nastavio je u vrcavom stilu momak iz Brusa, a onda se u lajv uključila Luna.

- Zašto niko neće da pita za moju bebu? Ljuta sam - u šali je prokomentarisala Đoganijeva misleći na svoje kuće Loli s kojom se neprestano mazila.

Za kraj, neizostavno je pitanje bilo i da li će ući u "Zadrugu 3", a odgovor je bio negativan.

foto: Pritnscreen

- Ljude iz "Zadruge" neću komentarisati, gledam da malo izađem iz rijalitija. Saglasan sam sa ovim komentatorom što kaže da Luna ne treba nikad više da uđe u "Zadrugu". Kao i sa ovim - istakao je Marko, a potom na nagovor pratilaca otpevao Luninu novu pesmu "U ljubavi luda".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.