ANA I DAVID SU SVE VREME GLUMILI VEZU, A ZA TO DOBILI OGROMNE PARE?! Sad su RASKRINKANI, ovo su svi detalji PREVARE
Foto: Instagram

skandalozno

ANA I DAVID SU SVE VREME GLUMILI VEZU, A ZA TO DOBILI OGROMNE PARE?! Sad su RASKRINKANI, ovo su svi detalji PREVARE

Ana pristala na ulogu koju joj je dodelila produkcija u rijalitiju

Objavljeno:

Srboljub Subotić, stric bivše zadrugarke Aleksandre Subotić i brat Karađorđa Subotića otkrio je detalje veze Ane Korać i Davida Dragojevića. On kaže kako je Ana pristala na ulogu koju joj je dodelila produkcija u rijalitiju.

"Verovatno je dobila novac za tu priču. Čak je Lepi Mića pitao šta će uraditi sa njim za par meseci, rekla je: "Ništa, otkačiću ga kao i sve do sad". Nije isključeno da se ona zaljubila vremenom u njega. Posle produkcije, na njih su počeli da utiču fanovi, koji ih verovatno plaćaju kao što su plaćali Davida i Aleksandru. To su cifre preko 5.000 evra koje su dobijali od pojedinih osoba", kaže Srboljub.

foto: Printscreen

Mnogi komentarišu da je glavni uzrok sukoba između Dalile, Dejana i Davida zapravo Aleksandrina "lažna trudnoća" u Parovima.

"Ta trudnoća je bila lažna. Ja sam bio zaveden u celoj toj priči i bio sam ubeđen da je zaista trudna i da se desio spontani pobačaj. Oni su odigrali igru koju je njima namenila produkcija. Produkcija je navodno rekla da se to posle prikaže kao da je bila šala, a da su David i Aleksandra nastavili da glume da je zaista postojala trudnoća. Oni su za to dobili novac", izjavio je Subotić.

foto: Sonja Spasić

Podsetimo, Ana i David slikama i snimcima na društvenim mrežama ubeđuju fanove da njihova veza ipak prava, a nedavno su ljubav pokazali i veridbom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.