SLUŠAJ DRO*O, JE*EM TI MAJKU U PI**U, OSTAVI TO ZA ŠAKA! Lepi Mića se uneo u lice Nataši! Pale najstrašnije UVREDE
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

SLUŠAJ DRO*O, JE*EM TI MAJKU U PI**U, OSTAVI TO ZA ŠAKA! Lepi Mića se uneo u lice Nataši! Pale najstrašnije UVREDE

Tokom večeri došlo je do rasprave nekadašnjih dobrih rijaliti cimera Nataše Radan i Lepog Miće. Naime, pevač je prekorio Radanovu jer ga je nominovala za najzavidnijeg zadrugara, te je rešio da se obračuna sa njom.

Objavljeno:

Naime, kako je Nataša okarakterisala Miću kao štićenika Ive Grgurić, on je odmah istakao kako bi Radanova bila sa Stefanom Karićem samo da on to želi, te su ušli u raspravu.

- Ja znam da bi se ti j*bala sa Karićem na keca, a to što ti praviš sprdnju od toga, to je druga stvar. Ti si meni rekla za Karića: "Jesi li video šta sam uradila Kariću", tu je kraj. Tu priču možeš drugima da prodaješ. Ti bi njemu ovde p*pušila k*rac. Ti što sad guraš da se zaj*bavaš. Ti njemu nisi bitna. Tebe je Rade otkačio - pričao je Mića.

-Ti si zavidan Mićo. Ja nisam htela da budem sa Radetom, ja nisam htela da pričam sa njim - suprotstavila se Nataša Mići.

foto: Printscreen

- Ja sam i te kako džukela, a ti ćeš i te kako da plačeš. Slušaj dr*ljo, j*bem ti majku u p*čku. Meni nemoj da teraš ovde inat, ja sam taj koji te štitio, a ti meni teraš ovde mangupa. Mani se mene, ostavi to svoje Šaku - besneo je Mića, a onda se u raspravu umešala i Iva Grgurić.

- Ja sam tebi zamerila jer si ti kao moja drugarica ovde i ti meni ovde zabijaš nož u leđa. Tebi ima pravo bilo ko da se sviđa. Milion i jedan put sam te pitala: "Da li ti se Stefan sviđa" i ti si mi rekla milion i jedan put da ti se ne sviđa. Tu si ispala đubre. Ti si prljavuša koja uzima tuđe gaćice - uputila je ove reči Iva Radanovoj, dok ju je ona ignorisala.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.