MARKO NE MOŽE DA VERUJE DA JE MAJA POKRALA LUNU NA TV-U PA DODAO: Nije nama potrebna reklama na PINKU!
Foto: Damir Dervišagić

POSLAO GAGIJU STVARI, ALI PINK VRATIO

MARKO NE MOŽE DA VERUJE DA JE MAJA POKRALA LUNU NA TV-U PA DODAO: Nije nama potrebna reklama na PINKU!

Marko Miljković i Luna Đogani su kako oni kažu, ali i ljudi sa kojima se druže sada uplovili u mirne vode i njihova veza kako oni kažu, više ne liči na onu koja je bila u rijalitiju.

Objavljeno:

Luna je sinoć imala nastupu u Štipu, Marko nije bio sa njom, ali se uključio uživo danas na Instagramu kako bi sa fanovima podelio utiske.

Na samom početku su mu zamerili što se ugojio, a on kaže da je to zbog bezbrižnog i slatkog života koji vodi pored Lune. Nakon toga su ga pitali da prokomentariše to što Maja Marinković u Zadruzi sada nosi Lunine stvari koje su prošle godine njoj ukradene.

foto: Printscreen Instagram

- Šta da kažem, sramno je kada neko nema pardona i nosi stvari koje je ukrao na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Pričao sam sa Lunom o tome, ona ne želi da se time bavi, jednostavno je preko toga prešla - rekao je Marko.

On je trenutno zauzet razvijanjem svog brenda "Sikter 52", a za dva meseca planira da otvori butik i kafić.

- Veliki je to posao, radim punom parom, ali se nadam da će u toku zime sve biti gotovo. Poslao sam neke majice, dva duksa i prsluk Gagiju u Zadrugu, ali eto oni to nisu želeli da mu pošalju dalje, ali dobro nije nama potrebna reklama na Pinku - rekao je Miljković tom prilikom.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.