MISTERIJA BROJA 22 PROGANJA STEFANA KARIĆA: Vezan je za POKOJNU MISICU, a od njegove SIMBOLIKE ćete UTRNUTI!
Stefan Karić, Dijana Milojković, Foto: Instagram printscreen/dijanaslife

ČUDNO

MISTERIJA BROJA 22 PROGANJA STEFANA KARIĆA: Vezan je za POKOJNU MISICU, a od njegove SIMBOLIKE ćete UTRNUTI!

Zadrugari su zanemeli

Objavljeno:

Stefan Karić otkrio je nekolicini cimera koliko njemu znači broj 22, te se prisetio i bivše devojke, pokojne misice Dijane Milojković. Pod utiskom priče koju je prethodno ispričao Milan Petković, a koja se ticala numerologije i posebnih brojeva u njegovom životu, Stefan nije mogao a da ne spomene veliku bivšu ljubav, koja mu je između ostalog zbog broja 22 i dalje u mislima.

foto: Printscreen

- Mene uvek prati broj 22. Kako ti nisam pričao, Jelena? Sve bitno, vezano i za Dijanu i za sve, majke mi. Vidiš tetovažu. To sam stavio i pre nego što je sve krenulo da mi se dešava. Upoznao sam Dijanu 22, ona je 22. saznala da ima rak", rekao je on, pa nastavio:

foto: Printscreen

- 22. preminula, 22. joj se rodi bratanica, od brata, koja se zove Dijana. Na taj dan kad je ona preminula, je postavila sliku sa Instagrama pre tri godine 22, bili smo nešto u svađi, znala je da je to moj broj - nadovezao se Karić.

- U hali Pionir desi se meč, ja dobijem broj 22. I evo sad 22, uđem u radionicu, na svim štekerima 22 - otkrio je Stefan.

- Da li je realno? Šta to može da znači? - pitala se šokirana Pešićeva.

Bonus video

MILJANA KULIĆ MOLI SE BOGU ZA NOVAC: Rijaliti zvezda nadmašila samu sebe, posle SKANDALA koje je pravila ovo joj je JEDINI SPAS!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.