POSLEDICE STRAVIČNE NESREĆE I DALJE SE VIDE: Voditeljki Parova glava SVA U MODRICAMA! Ne može da zaleči POVREDE!
Foto: Printscreen

horor

POSLEDICE STRAVIČNE NESREĆE I DALJE SE VIDE: Voditeljki Parova glava SVA U MODRICAMA! Ne može da zaleči POVREDE!

Slađa Petrušić razgovarala je u dnevnom boravku "Parova" sa Sanjom Mirkov i Slađom Petrović o plastičnoj hirurgiji. Njeno veliko priznanje mnoge je iznenadilo, jer je tom prilikom stavila tačku na brojne gradske priče.

Objavljeno: 22:39h

Bivša voditeljka otkrila je da nikada nije išla pod nož, čak ni da sredi nepravilnosti koje je zadobila u jednoj saobraćajki, o kojoj, pak, nije detaljisala.

- On je studirao medicinu u Rusiji i sve poznate ličnosti su išle kod njega. On odlično radi svoj posao - pričala je o jednom lekaru Petrovićka.

foto: Printscreen

- Jedan je od najboljih hirurga u gradu. On uradi onako kako on smatra da treba. Kad neko traži nešto više on odmah tu osobu pošalje negde drugde - istakla je ona.

- Meni su ponudili u jednoj klinici, ali neću sada da imenujem... Kao šta god budem želela, oni će to uraditi. Ja stvarno to ne volim i pisalo se o tome u medijima. Čak ni ovo na licu od saobraćajne nesreće nisam sređivala - rekla je Slađa.

foto: Printscreen

Njih tri tada su se složile da je preterivanje loše i da u svemu treba imati meru. Pogotovo Slađa Petrušić, koja smatra da sve devojke koje počnu da se bave javnim poslom prvo drastično promene fizički izgled, umesto da rade na svojim unutrašnjim kvalitetima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.