DALILA SE VRATILA U ZADRUGU: A zbog ovog POTEZA svi sumnjaju da se NAPOLJU POSVAĐALA sa Biljanom Dragojević!
Foto: Printscreen Youtube

nije je pozdravila

DALILA SE VRATILA U ZADRUGU: A zbog ovog POTEZA svi sumnjaju da se NAPOLJU POSVAĐALA sa Biljanom Dragojević!

Između Dalile i Biljane je oduvek bilo napeto

Objavljeno:

Dalila Dragojević danas je u pratnji obezbeđenja na nekoliko sati napustila rijaliti "Zadruga 3" ne bi li otišla na suočavanje pred sudom sa Vesnom Rivas koju je tužila, a koja je potom pokrenula kontra-tužbu.

Ona se ovog popodneva vratila na imanje u Šimanovcima i uključila u redovna rijaliti dešavanja. Gospođa Dragojević je gostovala u radio-emisiji "Amnezija" koju iz "Zadruge" vode Bora Santana i Bane Čolak. Jedno od pitanja koje je danas postavljala Milica Kemez, bilo je upravo za nju - da li namerno želi da se neka devojka izjasni kako joj se sviđa njen suprug Dejan, ne bi li imala razlog za raspravu i kako bi iznela informacije koje poseduje.

foto: Printscreen

- Ja iznosim informacije onog trenutka kada to poželim, a ne kada mi drugi nametnu. Imam dosta informacija o svima, ali ne pucam na prvu loptu. Čuvam ih u rezervi. Nikada ne izmišljam ništa i ne pričam nešto u šta nisam apsolutno sigurna. Ja sam i te kako primetila mnoge poglede kada je Dejan u pitanju. Ja nikada ne radim ništa namerno. Meni takođe ne treba nijedan razlog kada želim da se posvađam sa nekim, a pogotovo ne želim da u to upetljavam i Dejana. To mi je presmešno - oštra je bila Dalila, a onda je iskoristila priliku da pozdravi drage ljude.

Interesantno je bilo da je Dragojevićeva pozdravila svoje drage osobe, najbližu porodicu - njenog oca i Dejanovog. Ali tu nije bilo mesta za pozdrav Dejanovoj majci Biljani Dragojević.

- Želim da pozdravim mog supruga koji je sad u spavaćoj sobi, kao i gospođu iz Zrenjanina koja se redovno javlja da mi postavlja pitanja. Takođe pozdravljam svoju sestru, našeg prijatelja Mrkija iz Njujorka, Bojanu Ejndžels, tatu Gorana (Davidov i Dejanov otac), mog babu Husu... I da im kažem da ih volim najviše na svetu - poručila je Dalila i tako izostavila mama Bilju sa spiska.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.