JELENA PEŠIĆ OBMANULA I PRODUKCIJU I NAROD?! Stefan Karić je samo njena ŽRTVA! Osman RASKRINKAO BIVŠU SNAJKU!
Jelena Pešić, Foto: Printscreen

SVE JE IZNEO

JELENA PEŠIĆ OBMANULA I PRODUKCIJU I NAROD?! Stefan Karić je samo njena ŽRTVA! Osman RASKRINKAO BIVŠU SNAJKU!

Izgleda da nije baš tako fina

Objavljeno:

Osman Karić svakodnevno komentariše dešavanja u Zadruzi, te tako nije ostao bez komentara i na izjavu Jelene Pešić na Radiju Amnezija da se pre ulaska u rijaliti dogovorila sa Stefanom da objavi da su bili u vezi samo kako bi izbegli dodatna pitanja u vezi s tim.

foto: Printscreen, My space

Ipak, Osman tvrdi da je Jelena upravo vezu s njegovim sinom iskoristila kako bi ušla u rijaliti.

"Dogovor nije postojao. Čak si ti došla jedno veče kod Stefana pred sam rijaliti, gde si na moje pitanje "otkud i tebe produkcija da pozove" rekla da te je Velika šefica na jednoj žurki Pinka izdvojila iz mora devojaka, baš tebe, i pitala te da li bi ušla u Zadrugu. Kažeš da si se i sama iznenadila njenom odlukom, dajući sebi na važnosti u našim očima. Naravno, tada ni ja, a ni Stefan nismo znali da lažeš. On to ni sada ne zna. Kasnije, na rođendanu kod Aleksandre Subotić, saznajem baš od te osobe koja te je i dovela u produkciju, zbog toga što si rekla da si sa Stefanom u vezi. Tako su te i uveli. Tada si slagala i produkciju, a i narod. Mene, Jelena, nisi. I te kako si se mešala u pocetku Ivi i Stefanu u samom početku u vezu, mešala si se i Šopićevoj. Ja, Jelena, sve pamtim, nisi ti baš toliko dobra koliko izgledaš. Još nešto, Jelena. Ja znam i kako si raskinula, sa Stefanom. Znam i detalje, ali neću sad da isterujem pravdu dalje. Izvinjavam se i majci Stefanovog druga koja je urgirala da te ne prozivam, ali, Jelena, mnogo foliraš, morao sam", napisao je Osman na svom Instagram profilu.

Bonus video

ISPREBIJALA DEČKA, PA GA MOLILA DA JOJ OPROSTI! Miljana Kulić ZALUDELA Zolu, a EVO šta je rekao o POMIRENJU SA NASILNICOM!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.