ZATEKLI JE ONESVEŠĆENU I ISPOVRAĆANU: Jelena Golubović pokušala sebi da ODUZME ŽIVOT?!
Jelena Golubović, Foto: Printscreen

POSUSTALA

ZATEKLI JE ONESVEŠĆENU I ISPOVRAĆANU: Jelena Golubović pokušala sebi da ODUZME ŽIVOT?!

Jelena važi za veoma jaku osobu i retko je možemo videti kako plače

Objavljeno:

Učesnica osme sezone "Parova" Jelena Golubović predstavljala se u brojnim rijaliti-formatima, ali po rečima njene bivše drugarice, koja je insistirala na anonimnosti, rijaliti-zvezda je nakon što se spasla od silovanja upala u tešku traumu, pa je sebi nakon neredovnog psihijatrijskog lečenja pokušala da oduzme život.

Jelena Golubović je za domaće medije više puta pričala kako je izbegla pokušaj silovanja dok je živela u Kijevu pre više od dvadeset godina. Nekada bliska Jelenina prijateljica tvrdi da od tog trena rijaliti-zvezda sasvim izmenila.

foto: Printscreen

- Jelena je javno pričala u više navrata o tome kako je taksista iz Kijeva pokušao da je siluje pre dvadesetak godina. Nije uspeo u naumu, ali ju je zato ubo nožem u leđa. Spasla je živu glavu, ali od tog trenutka nikad više nije bila ista osoba - započinje priču bivša prijateljica Golubovićeve i otkriva do sada nepoznat detalj iz života rijaliti-zvezde o psihijatrijskom lečenju:

- Lečila se dugo. Šta mislite zašto je toliko često putovala u inostranstvo? Nije želela da joj zavedu to čuveno "F" u kartonima naših bolnica. Psihijatri su joj prepisali jake lekove jer nije imala uvek mogućnost da sa njima obavlja razgovore. Poenta je bila da uzima medikamente i da sa nekim konstantno govori o svom problemu, međutim, to nije učinila - govori naša sagovornica.

Po tvrdnjama prijateljice sa kojom je Jelena okončala prijateljstvo, Golubovićeva se u naletu jednog napada panike umalo nije ubila.

foto: Nemanja Nikolić

- Da, imala je te izražene napade panike. Smetao bi joj zvuk, dodir, bukvalno i vazduh. Tada bi pokušavala da ne plače ukoliko bi se našla u javnosti. Međutim, iza četiri zida nastajala je prava agonija. Jednom smo razgovarale telefonom, a njen glas mi je bio jako sumnjiv. Prvim taksijem sam se odvezla do njenog stana, a tamo me dočekao horor. Nikada nisam saznala šta je tačno te noći unela u sebe, ali bilo je onesvešćena i ispovraćana, otrovala se nečim. Hitno sam zvala lekare, spasla sam joj život i to mi nikada nije oprostila - otkriva naša sagovornica.

Nakon nemilog događaja Golubovićeva je prekinula kontakt sa svojom prijateljicom, ali sagovornica nikada nije saznala tačan razlog.

- Nisam saznala zašto je prestala da mi se javlja i da se viđa sa mnom. Iskreno, mislim da mi nije oprostila što sam joj spasla život u teškom trenutku. Htela je da prekine svoju agoniju, a ja sam je na neki način sprečila. Verovatno ju je i bilo sramota. Znate, ona ne voli da pokazuje slabost - zaključuje bivša prijateljica Jelene Golubović za Rijaliti magazin.

Jelena važi za veoma jaku osobu i retko je možemo videti kako plače. Međutim, ona više nije mogla da izdrži, pa je zaplakala jer joj mnogo nedostaje porodica.

foto: Preentscren/RTV Pink

- Uželela sam se svojih brata i bratanice, nisam ih videla dugo. Samo sam je preko slike videla, ništa ne razumeš. Ti ne znaš koliko je moja baka vezana za mene i mog brata. Izvini što sam slaba jer ne mogu da zagrlim svoje najbliže. Hitno mi treba nešto za smirenje - plakala je Golubovićka dok ju je Snežana Jovičić smirivala.

Golubovička je sedela sa Milojkom i Milijanom Božić i razgovarala o dešavanjima u vili "Parova". Međutim, u njihov razgovor su se umešali Đole i Đina ,koji su ih žestoko isprozivali:

- Sram vas bilo, foliranti! Zato vas je zadesila ta novčana kazna, razbijate po kući! Ova Jelena mora tablete da pije kako bi bila srećna! Bože sačuvaj! Pun ranac lekova. Svako veče pije antidepresive - rekla je Đina.

- E, moj Milojko, ti si pao u zaborav što se tiče lekova, Jelena je prestigla i tebe - nadovezao se Đole.

- Kad god legnem da spavam, ja čujem neko šuškanje, pomislim Milojko, kad ono ova Jelena - vikala je Đina.

Bonus video

FRKA U ZADRUZI! Bora Santana i Orozović kao RAZJARENI BIKOVI naleteli jedan na drugog! NISU MOGLI DA IH OBUZDAJU!

(Espreso.co.rs/ Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.