MILJANI KULIĆ PRETI 5 GODINA ZATVORA! Zolina majka podnela PRIVATNU TUŽBU protiv Kulićeve
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

MILJANI KULIĆ PRETI 5 GODINA ZATVORA! Zolina majka podnela PRIVATNU TUŽBU protiv Kulićeve

Miljana Kulić je nedavno u rijalitiju “Zadruga” fizički nasrnula na svog dečka Lazara Čolića Zolu i tom prilikom mu nanela teške telesne povrede.

Objavljeno:

Udarila ga je u oko i povredila mu nos, a u Kliničkom centru su mu sanirane povrede i data mu je terapija. Zolina majka Bosa od tog dana navodno ne može da dođe sebi, te je zapretila da neće dopustiti da Miljana prođe nekažnjeno.

Čolićeva majka Bosa je za “Rijaliti” otkrila da je prijavila Miljanu policiji i da je podnela tužbu protiv nje, te da se nada da će uskoro zakon učiniti svoje i da će Kulićka napustiti Imaginarijum.

foto: Printscreen

– Kad nisam crkla kada sam videla kako mog sina bije ona rospija. Sram da je bude. Mogao je bez oka ostati, ona nije normalna. Nakon toga odmah sam otišla u policiju i podigla tužbu protiv nje. Neću stati dok ona ne bude kažnjena. Čekam samo kada će policija da ode tamo po nju i da je izvede iz rijalitija. Njoj je mesto u zatvoru – rekla je Bosa i dodala:

– U pravu je Lepi Mića kada kaže mom sinu da odmah podigne tužbu protiv Miljane. Čula sam kad Zola priča Vladimiru Tomoviću kako ima dosta argumenata protiv Miljane, pa sam se još više uplašila. Ko zna šta ona njemu radi kada su sami, kada ga ovako bije i maltretira pred kamerama. Plašim se da ga ne ubije, ko zna šta je sve u njenoj glavi.

Bosa je dodala da se odmah čula sa produkcijom i da su oni bili veoma fini prema njoj, pa su je iz minuta u minut obaveštavali kako se Lazar oseća.

foto: Printscreen

Za produkciju mogu da kažem samo najbolje. Odmah sam kontaktirala sam njima i rekli su mi da o Lazaru brinu najbolji lekari, kao i da je uradio snimak glave i nosa. Znam da je kažnjena dvonedeljnim honorarom. Da sam se ja pitala, izbacila bih je, ali neću sada da se mešam u odluku produkcije, pošto oni najbolje znaju što je drže – kaže Bosa i dodaje da se nada da će sina videti za dva dana, kad krene na kontrolu.

– Ja ću prekosutra biti ispred Kliničkog centra, samo na trenutak da ga vidim i da se uverim da je stvarno dobro. On je meni sve na svetu. Kada bi mi dali samo pet minuta da popričam sa njim i on bi protiv Miljane podigao tužbu. Mora što pre da se udalji od nje. Plašim se da ne dođe do teške tragedije, zato više ne podržavam njihovu vezu i sve ću učiniti da zaštitim i udaljim sina od Miljane – završila je Čolićeva mama.

foto: Printscreen

S obzirom na to da ovo nije Miljanino prvo nasilje, te da je u prošloj sezoni Jovani Tomić Matoroj mikrofonom razbila vilicu, Kulićku bi Osnovno javno tužilaštvo moglo krivično da goni po službenoj dužnosti zbog osnovane sumnje da su u radnjama ovog lica ispunjena obeležja dva krivična dela nasilničkog ponašanja iz člana 344 stav 2 Krivičnog zakonika. Propisana zatvorska kazna kreće se u rasponu od šest meseci do pet godina zatvora.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.