OTAC STEFANA KARIĆA ODGOVORIO NA TOMOVIĆEVE PRETNJE GAGIJU: Vladu će da bese na mostu!
Gagi Đogani, Foto: Printscreen

Posle poziva za MUP...

OTAC STEFANA KARIĆA ODGOVORIO NA TOMOVIĆEVE PRETNJE GAGIJU: Vladu će da bese na mostu!

Zato je otac aktuelne pobednice "Zadruge" pozvao MUP da reaguj

Objavljeno:

Sukob između Gagija Đoganija i Vladimira Tomovića u rijalitiju "Zadruga 3" ne jenjava, a nedavno su strasti ponovo razbuktane i prekoračena je granica uljudnog ponašanja. Tokom ovonedeljnih nominacija, izbio je sukob između njih dvojice kada je Crnogorac ponovo pretio denseru da će se obračunati sa njim po izlasku sa imanja u Šimanovcima, jer mu je kako tvrdi, spominjao porodicu u negativnom kontekstu.

Zato je otac aktuelne pobednice "Zadruge" pozvao MUP da reaguje, a pozvao je i ćerku Lunu Đogani da preduzme nešto, uz reči da ona "zna šta treba da uradi".

foto: Printscreen/instagram

Čitavu ujdurmu prokomentarisao je i Osman Karić, otac jednog od favorita "Zadruge 3" - Stefana Karića, koji je u svom šaljivom tonu, u stihu, opisao kompletnu situaciju.

- Don Vito Đoganini sedi u fotelji, razmišlja o Marbelji. Preti njemu Vlada Marokanac, kaže Gagi je za njega poseban mamac. Kad izađe iz Belu kuću, hoce da mu uvali **** vruću. Ali Gagijano nije glup, uvali će Vladi **** tup, napraviće mu od guze zlatni čup. Pozvao je Gagi Sicilije ljudi deo, uvaliće Tomoviću **** vreo, neke kažu i debeo, zato je u fotelju seo. Pozvao je Lunu i fanova deo, kaže muka mu je, ništa nije jeo. Đoganini za porodicu ima Kozanostru, kaže Vladu će da bese na mostu, tražiće ga Stanija u tostu - u stihu je šaljivo poručio Osman na Instagramu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.