DALILA RAČUNA NA VEHABIJE, A ŠLIHTA SE SRPSKIM ŠOVINISTIMA: Miloš je povuko za živac, pa se sama razotkrila!
Foto: Printscreen

dvostruka igra

DALILA RAČUNA NA VEHABIJE, A ŠLIHTA SE SRPSKIM ŠOVINISTIMA: Miloš je povuko za živac, pa se sama razotkrila!

Poručila Bojaniću da ne računa na glasove iz Bosne jer su svi muslimani u Bosni vehabije

Objavljeno:

Dalila Dragojević se sinoć žestoko posvađala sa Milošem Bojanićem.

U jednom trenutku, folker je prozvao starletu da je vehabija zbog toga što ranije kružile glasine da su njen otac i stric vehabije.

Ona je kasnije poručila Bojaniću da ne računa na glasove iz Bosne jer su svi muslimani u Bosni vehabije. Ove njene reči su razljutile gledaoce iz Bosne jer muslimani i vehabije nisu isto, a daleko od toga da su svi muslimani u Bosni vehabije. Zbog toga su Dalilu na društvenim mrežama žestoko osudili.

foto: Printscreen

Interesantno je da se nakon ovog incidenta Dalila ponaša kao da je ona jedina za koju gledaoci iz BiH treba da glasaju jer je ona jedina njihova.

Kada su je pojedini zadrugari podsetili da nije jedina jer je i Ermina Pašović takođe muslimanka, ona je oštro reagovala rečima:

Baš me briga za nju!

Gledaoci su primetili i da Dalila često pokušava da istakne kako je ona žrtva i kako nju napadaju na verskoj osnovi. Međutim, dok to sve radi, ona se u rijalitiju "šlihta" osobama koje su dokazani šovinisti u rijalitiju i koji su ranije imali šovinističke ispade na račun muslimana.

foto: Printscreen

Tu se pre svega misli na Lepog Miću i Vladimira Tomovića.

Ali tu nije kraj. Ona sada napada Bojanića, a taj isti Bojanić joj nije smetao dok je bio podrška u "Parovima" i nije joj smetao u spoljnom svetu kada je kod njega odlazila u kuću.

Zar nije on i tada bio nacionalista ili je to postao sada u "Zadruzi"?

A i Bojanića takođe podsećaju na to da sada proziva vehabije, a te iste vehabije mu nisu smetale dok je podržavao Dalilu i dovodio je u svoju kuću, kao i što mu vehabije nisu smetale kada je pevao u kafanama koje drže Dalilini rođaci, a koji su vehabije.

Zato gledaoci treba da budu svesni da su zbog novca, plasmana i konkurencije, "rijaliti zvezde" često spremne da prodaju i svoje najmilije, pa i svoje ideale i stavove, ali zbog njih, gledaoci ne bi trebalo da se vređaju na nacionalnoj osnovi, niti bi takve osobe trebalo da izazivaju bilo kakve reakcije na društvenim mrežama zasnovane na nacionalnoj osnovi.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.