ISPLIVALA DUGO SKRIVANA PREPISKA ERMINE PAŠOVIĆ: Tokom dopisivanja odala sve o TAJNOM PLANU sa ocem Lune Đogani!
Foto: Printscreen, Sonja Spasić

ovo je dokaz

ISPLIVALA DUGO SKRIVANA PREPISKA ERMINE PAŠOVIĆ: Tokom dopisivanja odala sve o TAJNOM PLANU sa ocem Lune Đogani!

Ermina Pešović nedavno je ušla u "Zadrugu 3" kao devojka Baneta Čolaka, ali sa optužbama na račun Gagija Đoganija

Objavljeno:

Sada je konačno isplivao dokaz u vezi namera Ermine Pašović koja se uselila sa stanarima Bele kuće.

Pašovićeva od kako je ušla ne prestaje da privlači pažnju medija, ali ne iz pozitivnih razloga, već sasvim suprotno. Nju su mnogi uzeli na zub zbog količine neistinitih priča koje je plasirala kako ostalim zadrugarima, tako i svom takozvanom dečku Banetu Čolaku ali i Gagiju Đoganiju sa kojim je van rijalitija imala blisku komunikaciju.

foto: Printscreen

Kada se sve što je do sada Ermina rekla sabere i oduzme, ali se dodaju i informacije koje su isplivale vezano za njen život napolju, jasno se može videti da je ona za sada samo pokazala jeftine vidove manipulacije.

Prepiske koja se pojavila na Internetu jasan je dokaz da je Ermina “pikirala” jednog učesnika treće sezone zadruge, a to nije Bane Čolak koji svakodnevno pokazuje zajedno sa njom da među njima ne postoji ništa sem propalog dogovora.

foto: Printscreen

Gagi Đogani, otac poznate pevačice i pobednice druge sezone istoimenog rijalitija Lune Đogani, umešan je u prepisku, a evo šta je rekao izvor koji je obelodanio celu prepisku:

- Ona je luda za Gagijem, ja ne znam da li Bane to zna ili ne ali Gagi je meta, ona hoće da ga ima samo za sebe, tako mi je u više navrata i ponovila, da li zbog plasmana ili nečeg drugog ali njeno ponašanje je jasno, ona izbegava da mu kaže direktno jer se boji odbijanja a neće moći da izdrži, ja se lično bojim za tog čoveka.

Ermina je u toku dopisivanja navela “Ma gagi je moj” te dodala “ja, ja samo moj” uverena da joj Gagi Đogani po nekoj osnovi pripada, na šta je stigao odgovor da je luda!

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs/TREND)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.