MARIJA KULIĆ OČEKUJE DA SE PROMENI MOJ BANKOVNI RAČUN: Zola brutalno SPUSTIO Kulićku
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

MARIJA KULIĆ OČEKUJE DA SE PROMENI MOJ BANKOVNI RAČUN: Zola brutalno SPUSTIO Kulićku

Žestoka rasprava u Beloj kući!

Objavljeno:

U toku sinoćnog programa u "Zadruzi 3", došlo je do rasprave između Marije i Miljane Kulić, u koju se uključio i Lazar Čolić Zola, koji je bio predmet rasprave. Sve je počelo tako što je Marija ocenila da se Zola nimalo ne menja i da ona nije primetila da više učestvuje u aktivnostima vezanim za rijaliti.

- Ja nisam primetila da se išta menja. Juče je dolazila Goca, videla sam da nema Miljane, ona je na poštedi, pitala sam gde je Zola, oni su mi rekli da ga nema nigde. Ja sam krenula da ga tražim. On je legao iza stuba, stavio naočare i spavao. Leži na betonu, ja sam stala pored njega, zovem ga, on ništa, pet puta sam ga zvala - rekla je Marija.

- To nije istina što moja majka govori, on se zamislio - vikala je Miljana Kulić.

- Pitala sam ga: "Je l' ti to majka rekla da radiš"... Nisam primetila nikakve promene, apsolutno. Ja ću prva da ga pohvalim kad primetim - rekla je Marija.

- Nisam spavao, nego sam malo dremnuo - pravdao se Zola.

- Moja majka njega ne voli, da se promeni u potpunosti, ona će reći: "On se folira". Ja sam se zaljubila u takvog Zolu, on van stola komentariše sve, ima mišljenje o svemu. On se zaljubio u mene, ušao prvi put u rijaliti, ništa ga nije zanimalo, mislio je da će sa svim ovim ljudima da se druži, svima je sve davao, ali to je moja škola. Rekla sam da će se pokazati tek, on nimalo nije glup, inteligentan je, naučio je rijaliti, ima svoje mišljenje. Ja van stola to njemu pričam, da treba da se aktivira... On je počeo da se menja i to je pravi Zola - rekla je Miljana.

- Možda gospođa Marija očekuje da se moj bankovni račun promeni, biće i to - konstatovao je Zola.

- Ja sam glavi razlog svađe moje majke i Zole, ja kad se posvađam sa njim, odem kod nje i sve preuveličam, kao da mi je ne znam šta uradio. Ona je njega zamrzela zbog mene. On je sinoć sakupljao đubre, iznosio kante, donosio meso. Nemoj mene da slušaš, tako sam ti pravila svađu i sa Zoricom Marković, popričaj sa njim jer ja sve preuveličam - zaključila je Miljana.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.