JOVANA JEREMIĆ DOJI DETE ISPRED KOMŠIJA U PARKU: Ono što su još rekli o voditeljki ostavlja u šoku!
Jovana Jeremić, Foto: Printscreen/parovi

SVI DETALJI NJENOG PRIVATNOG ŽIVOTA

JOVANA JEREMIĆ DOJI DETE ISPRED KOMŠIJA U PARKU: Ono što su još rekli o voditeljki ostavlja u šoku!

Atraktivna voditeljka Jovana Jeremić retko kada priča u javnosti o svom privatnom životu

Objavljeno:

Voditeljka vešto izbegava pitanja vezana za njenu porodicu jer želi da sačuva barem malo privatnosti koju ima kada se kamere ugase. Ipak, njena frizerka je daleko komunikativnija, a za Jovanu ima samo reči hvale.

- Jovana je jedno predivno stvorenje. Uvek nam se javi kada prođe pored našeg salona jer živi sprat iznad nas. Suprug joj je takođe divan i vidi se da su dobra par i da se odlično slažu - kratko je ispričala frizerka za „Alo!“, dok nam je malo starija Jovanina komšinica opisala jednu neprijatnu scenu koja se voditeljki nedavno dogodila.

- Često srećem Jovanu u našem komšiluku, uvek je nasmejana i vedra i čini mi se da je uvek u nekoj žurbi. Jednom joj se desila grozna situacija s automobilom kada se nepropisno parkirala u blizini zgrade. Tada se desilo nešto što nije mogla da pretpostavi - počinje da priča Jovanina komšinica i nastavlja:

- Ubrzo je došao pauk, a radnici „Parking servisa“ počeli su da joj dižu automobil. Srećom, Jovana je kroz prozor primetila da se nešto dešava, pa je izletela iz isprede zgrade i odmah počela da ubeđuje radnike da joj ne nose automobil. „Nemojte, molim vas, treba dete da vozim do bake! Nemojte“, vikala je uspaničeno tada Jovana i pravdala se da je javna ličnost i da ne smeju tako nešto da urade. Nije imala sreće, radnici su odneli automobil, a Jovana je posle morala da plati kaznu - ispričala nam je simpatična baka koja je upućena u sve priče iz kraja. Jovanin komšija kog smo sreli u parku u blizini njene zgrade ispričao nam je da voditeljku često viđa u poslepodnevnim satima kada ćerku Leu izvede u šetnju.

- Stalno šeta sa svojom ćerkicom Leom. Uvek je nasmejana i vedrog duha. Interesantno je da je doterana od glave do pete kad god je vidim. Često kada je Lea gladna Jovana nema problem da je doji u javnosti! Lepo sedne na klupu u parku i nahrani dete, vidi se da nije opterećena šta će ljudi da kažu od njoj, nego je prava majka - istakao je komšija za „Alo!“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.