GAGI SE ŽENI ČIM IZAĐE IZ ZADRUGE: Buduća gospođa Đogani otkrila sve njihove planove, a tek šta je ispričala o Luni
Foto: Printscreen Youtube

lepa romkinja

GAGI SE ŽENI ČIM IZAĐE IZ ZADRUGE: Buduća gospođa Đogani otkrila sve njihove planove, a tek šta je ispričala o Luni

Sve priznala, samo nije želela da kaže svoje ime i prezime

Objavljeno:

Buduća supruga Gagija Đoganija, Maki, obećava da će biti dobra maćeha njegovoj ćerki Luni.

Lepa Romkinja, koja nije želela da kaže svoje ime i prezime, progovorila je o vezi sa denserom i njihovim planovima za budućnost.

foto: Printscreen

Maki i Gagi su se dogovorili da se venčaju čim on izađe iz rijalitija.

Svadbu pravimo odmah posle "Zadruge". Čekam da Gagi izađe, pa da zakažemo venčanje. Biću Luni dobra maćeha i potrudiću se da uspostavimo lep odnos. Videćemo kako će to izgledati. Neću je terati da me zove mama, jer i ja imam ćerku od 20 godina. Ona će Luni biti kao sestra. Gagi me je upoznao sa svojom decom i familijom, kao i ja njega sa svojima. Dobro je što smo i on i ja ostvareni i ispunjeni po tom pitanju", kaže za Informer Maki koja živi u Zemunu.

foto: Printscreen Instagram

Ona opisuje kako je izgledao prvi susret sa frontmenom grupe "Fanki Dži".

Gagija sam upoznala na jednoj žurci i nisam ni sanjala da ćemo završiti zajedno. On je divan čovek i jedva čekam da izađe iz "Zadruge". Biću mu verna dok je tamo i on to zna. Super se drži u rijalitiju, i to je najbitnije. Možda je previše iskren, a dobro je što se ne svađa ni sa kim", kaže za Informer Maki, koja se redovno čuje sa Gagijevom sestrom:

Nas dve smo u stalnom kontaktu, a sa Lunom se neko vreme nisam čula. Naravno, to ne znači da postoji neki problem među nama. Upoznala me je sa Markom, njih dvoje su super par. Gagijeva ćerka nije jedina koja podržava njegovu vezu sa Maki, što ona potvrđuje:

foto: Magazin IN

I Anabela nam je rekla da nam želi sve najbolje i to mi dosta znači. Ne bih mogla da se zabavljam sa Gagijem, a da me njegovi ne vole.

Buduća gospođa Đogani prokomentarisala je i njegove cimere u rijalitiju:

Svi pričaju da su se Gagi i Ermina poljubili u usta kada je ona ušla u "Zadrugu", ali ja sam sigurna da se to nije desilo. Pre nego što je otišla u šou, razgovarala sam sa njom telefonom. Pitala me je kako mogu da budem tako mirna dok Gagi flertuje sa Draganom Stojančević i Natašom Radan. Ja imam puno poverenje u njega i znam da tamo ne radi ništa loše.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.