ISPLIVALA MRAČNA PROŠLOST! Milojko je nekada bio VELIKI ARKANOV IGRAČ: Zgrnuo BRDO PARA, pa uradio OVO!
Foto: Printscreen

NIJE ČIČA NAIVAN!

ISPLIVALA MRAČNA PROŠLOST! Milojko je nekada bio VELIKI ARKANOV IGRAČ: Zgrnuo BRDO PARA, pa uradio OVO!

Milojko nije toliko naivan koliko želi da se prikaže

Objavljeno: 21:27h

Otkako su Milijana Bogdanović i njen 53 godine stariji muž Milojko Božić napustili Pilatoviće, njihove komšije i rođaci otkrivaju neverovatne stvari o najčudnijem paru.

Naime, stari Milojko nije toliko naivan koliko želi da se prikaže, jer se godinama družio sa najopasnijim momcima srpskog podzemlja.

Božić se družio sa žestokim momcima u Beogradu kada je napustio selo i otišao da zaradi za porodicu. Zaposlio se u čuvenoj kockarnici u hotelu “Jugoslavija” na Novom Beogradu, koju je tada držao Željko Ražnatović Arkan.

foto: Printscreen

Milojko je stekao Arkanovo poverenje, pa je jedno vreme bio glavni u kockarnici. Kod Ražnatovića je radio 15 godina i za to vreme se sprijateljio sa mnogim kriminalcima. Sa Kristijanom Golubovićem je bio jako blizak i svaki put kada ga vidi na televiziji priseća se zajedničkih dogodovština.

On je čovek koji se svega nagledao i na kraju radnog veka je shvatio da je najbolje da se vrati u rodno selo”, otkrio je za beogradske medije Milojkov komšija koji je insistriao da ostane anoniman i dodaje:

foto: Printscreen Instagram

Milojko je dobro zarađivao dok je radio za Arkana, pa je kupio stan u Beogradu i obezbedio decu. Kada se razveo od supruge, ostavio im je taj stan i uvek ih je finansijski pomagao. Jedna ćerka mu je otišla u inostranstvo, ali svaki put kada dođe u Srbiju, obavezno navrati kod oca i njegove devojke, koji žive u skromnoj brvnari”, zaključuje meštanin Pilatovića, a prenose beogradski mediji.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.