ĆERKA JASNE ŠEKARIĆ SE DŽABE OBRUKALA: Posle AKCIJE s Radetom Lazićem ostavila PISMO koje je izazvalo MUK u Zadruzi
Lea Šekarić, Foto: Printscreen

PRIZNALA

ĆERKA JASNE ŠEKARIĆ SE DŽABE OBRUKALA: Posle AKCIJE s Radetom Lazićem ostavila PISMO koje je izazvalo MUK u Zadruzi

Samo tri dana nakon ulaska u rijaliti Lea je zaboravila na dečka i prevarila ga sa Radetom Lazićem

Objavljeno:

Lea Šekarić, streljačica i ćerka proslavljene sportistkinje Jasne Šekarić, ispala je sinoć iz Zadruge, a za dve nedelje boravka u Beloj kući privukla je veliku pažnju ljubavnim igrarijama sa Radetom Lazićem i Nikolom Orozovićem. Međutim, to očigledno publici nije bilo dovoljno kako bi je zadržali u rijalitiju.

Lea Šekarić je pred ulazak u Zadrugu u studiju navela da u spoljnom svetu ima dečka u kog je veoma zaljubljena.

Međutim, samo tri dana nakon ulaska u rijaliti Lea je zaboravila na pomenutog dečka i prevarila ga sa Radetom Lazićem, sa kojim je završila u vreloj akciji.

foto: Pritnscreen

Ona je ispod pokrivača ručno zadovoljila Lazića, međutim iz ove njihove afere nije se izrodila veza.

Nakon toga, Leinu pažnju privukao je Nikola Orozović. Taman kad su počeli da ostvaruju prisniji odnos, Lea je, uprkos tome što je zbog svih pomenutih dešavanja bila u centru pažnje, nominovana za izbacivanje, a onda je sinoć i napustila Zadrugu.

foto: Printscreen/ Instagram/ lea.sekaric

Prilikom izlaska iz Bele kuće Lea je plakala i rekla da je razlog njenih suza upravo Nikola, u koga je zaljubljena.

- Stekla sam stvarno prijatelje u Zadruzi, ja sam sigurna da je to Mirko, on sve razume. Taman smo se Nikola i ja opustili, tj. on, krenuli smo u neku priču, onda se desila nominacija. Dve nedelje su prošle, ja stvarno mogu da kažem da sam se zaljubila i zato mi je mnogo teško pao ovaj odlazak. Mnogo sam se vezala za neku grupu ljudi. Rekao mi je da će biti sve u redu i da ćemo se čuti kada bude izašao - ispričala je ona u studiju, nakon izbacivanja.

foto: Printscreen

Lea je, kao i svaki izbačeni zadrugar, imala zadatak da napiše pismo u kome će imenovati novog vođu. Ona je na ovo mesto postavila Mirka Gavrića, a u pismu se obratila i Orozoviću i izjavila mu ljubav.

"Dragi zadrugari, hvala vam svima što ste me dočekali raširenih ruku. Mima, Mirko, Miona, volim vas. Nikola zaljubila sam se u tebe, čekam te! Mirko pokaži im ko je pravi vođa! Voli vas vaša Lea", napisala je ona u pismu, a Nikola je istakao da je šokiran ovim njenim potezom.

Bonus video

GAVRIĆ KONAČNO OTKRIO SVE DETALJE RAZVODA! Od zajedničke imovine imali su SAMO JEDNO, pa su jedva postigli DOGOVOR!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.