GAGI I MIRKO GAVRIĆ TREBA DA MI SE SAGNU: Kija UKOPALA zadrugare jednom rečenicom, pa potkačila i Anabelu!
Foto: Pritnscreen

zadruga 3

GAGI I MIRKO GAVRIĆ TREBA DA MI SE SAGNU: Kija UKOPALA zadrugare jednom rečenicom, pa potkačila i Anabelu!

Kija je često tema u rijalitiju

Objavljeno:

U okviru "Zadruge" najgledanijeg rijaliti programa kod nas, a i šire, održana je prva "Zadrugovizija" u trećoj sezoni, a jedna od članica žirija bila je Kristina Kija Kockar, koja je privukla veliku pažnju. Naime, svi su čekali da vide kako će izgledati kada se na sceni pojave Mirko Gavrić i Gagi Đogani, za koje je poznato da pevačica nije u dobrim odnosima.

foto: Printscreen

Kija se osvrnula na prethodnu noć, te istakla da joj je bilo veoma zabavno i zanimljivo da vidi uživo neke zadrugare koje ne poznaje, kao i svoje prijatelje. Kako je Kija često tema u Zadruzi, a sve je zanimalo kako ona gleda na te komentare i da li je pogađaju.

- Čula sam da su me pominjali, mama mi je rekla, čujem je kako se smeje kad gleda, nju ništa to ne pogađa, a meni to olakšava život. Pominjem se ja, prvo kad sam bila, pa onda u drugoj, pa sad u trećoj, verovatno ću i u 33. (smeh). Ja sam okružena svojim prijateljima i porodicom, meni to ništa ne smeta, ne pogađaju me ti komentari, meni je sve to simpatično, a sinoć je bilo onih koji su se nervirali što sam im dala 0 bodova, sve je to komedija - istakla je Kija.

Tara Simov, Mateja Matijević i Stefan Kandić izveli su sinoć na "Zadrugoviziji" pesmu "Beograd", koju u originalu peva Anabela Bukva. Na njihov nastup Kija je rekla da su "kul kada prestane muzika" te su mnogi shvatili da je na taj način Kockareva prozvala Anabelu.

- Nisam ni pomislila na to, pomislila sam na ljude koji su pevali to da su bili katastrofa i da su najbolje zvučali kad su prestali da pevaju. Štaviše, to je bio kompliment za pesmu, jer original dobro zvuči, oni su bili katastrofa. Ali dobro, imali su tremu, sve je to normalno, to je samo zabava. Ja jesam na neki način "prozvala", rekla sam kao "Hit za sva vremena", to nije hit za sva vremena, ta pesma i dalje traje, možda će biti za deset godina hit za sva vremena, ali nije dostigla taj nivo. Eto, ako je to prozivka, neka bude, ali nisam ni pomislila na tu ženu - istakla je Kija.

foto: Printscreen

Gagi Đogani se takođe našao na sceni, što je privuklo pažnju i sve je zanimao Kijin komentar na njegov nastup. Međutim, nešto kasnije, kada su Miljana Kulić i Gagi razgovarali, on je istakao da Kiju voli, te da ona njemu ništa nije skrivila. Kada smo to saopštili Kockarevoj, bila je šokirana!

Ne znam zašto bi on mene voleo. Ja ne volim licemerne ljude i ne volim kada ne govore ono što misle i kada se dela ne poklapaju sa rečima. To može da se radi samo ako, u mom slučaju, se dela ne poklapaju sa rečima u emotivnom smislu, ali to je opravdano jer je to srce. Ne znam zašto bi Gagi mene voleo, vidim da mu je bilo neprijatno, i treba da mu bude, i ja bih na njegovom mestu spustila glavu, ali ja sam se ponela kao profesionalac. Ne želim da iznosim stvari koje su prošle, ja želim to da zaboravim, ne želim da bilo koga peckam niti šta, ja sam pohvalila da su bili dobri glumci, nisam imala šta drugo da kažem. Da sam htela da se svetim, svetila bih se odavno, ali nisam iz takve priče, u tome je razlika između mene i takvih ljudi. Ali ću uvek reći šta mislim o njima i naravno da mislim da i on i njegova porodica i dodaci, koliko ih ima, ko god je činio meni ružno, treba da izađe pognute glave ispred mene, naravno i Mirko Gavrić, za njega sam već rekla "kolo sreće se okreće", nikad ne znaš gde ćeš biti, nikome ne čini zlo jer nikad ne znaš gde možeš da se nađeš. Eto, to je moja poruka - rekla je Kija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.