JANJUŠ UDARIO NA MILJANU, PUCA KUMSTVO ZBOG GLASOVA PUBLIKE: Od sada ću biti KATASTROFA prema njoj
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

JANJUŠ UDARIO NA MILJANU, PUCA KUMSTVO ZBOG GLASOVA PUBLIKE: Od sada ću biti KATASTROFA prema njoj

Pobednici SMS glasanja prve "Zadrugovizije" Mina Vrbaški, Gagi Đogani i Marko Janjušević Janjuš bili su prvi zadrugari koji su porazgovarali sa Ognjenom Amidžićem.

Objavljeno:

Janjuš je prokomentarisao nezadovoljstvo njegove kume Miljane Kulić koja je očekivala da će ona odneti najveći broj glasova od strane publike.

- Sinoć se videla sujeta, danas smo imali prilike da čujemo i sa čije strane. Sa Miljanine strane, od kume, što niko nije očekivao - rekla je Mina.

- Mislila je da će me iznervirati, na njoj je kako će ona da funkcionise sa mnom. Ako pređe neku meru, biću katastrofa prema njoj, ovako biću okej. Mi smo se trudili da budemo što zanimljiviji. Narod koji je glasao za nas, glasao je zato što nas voli. Nismo mi krivi što nas narod voli - izjavio je zadrugar.

foto: Printscreen

Potom je Mina Vrbaški otkrila kakav je trenutno njen odnos sa Vladimirom Tomovićem i šta misli o njegovom druženju sa Majom Marinković

- Sad je došla Maja na red, ona je postala marioneta njegova. Oni to naravno negiraju. Lepo mi je kada gledam šta rade u krevetu, pa on ode u drugi krevet i radi šta radi - tvrdila je Vrbaški

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.