KAD ME JE ŠUTNUO, ZADRUGA MI SE OKRENULA! Miljana iskreno i TUČI SA ZOLOM: Vikao je na mene i URLAO
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

KAD ME JE ŠUTNUO, ZADRUGA MI SE OKRENULA! Miljana iskreno i TUČI SA ZOLOM: Vikao je na mene i URLAO

Miljana Kulić je otvoreno pokazala da je nezadovoljna što nije odnela najveći broj glasova publike na "Zadrugoviziji" i sada je otrkila u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem kako se oseća.

Objavljeno:

- Ja jesam skromna u mnogim stvarima, ali kada je rijaliti u pitanju, smatram da nemam konkurenciju. Ja Janjuša mnogo volim, ja sam pokazala da sam sujetna i kod tebe u emisiji. U "Zadruzi 1" mi se nije svidelo to što je pobegao zbog Ane Korać - bila je brutalna Kulićeva, a onda se dotakla rasprave koju je imala sa Lazarom Čolićem Zolom:

- Kako se stvari odvijaju, ne znam. Volim ga najviše na svetu, ali sa druge strane, mislim da on nije muškarac sa kojim bih ja provela život. Ljubomoran je, posesivan... Prećutala sam, svađali smo se u studiju, do samog pojavljivanja na bini, isto tako, vratili smo se i opet posvađali. Vikao je na mene i urlao. Kad je on mene šutnuo u nogu, Zadruga mi se okrenula, mrak mi se pojavio pred očima. Da se ne skidam sada, imam modricu na nozi. Nije mi jasno šta ja dopuštam sebi, preko čega prelazim... - rekla je Miljana, a potom i pozdravila Zolinu majku Bosu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.