ZA KREVET MU ODGOVARA, ALI ZA VEZU NE! Mateja otvorio dušu i ispričao kako NIŠTA ne oseća prema Tari
Mateja i Mina, Foto: Printscreen/youtube

OPASAN OVAJ NEKI ŠMEKER, A?

ZA KREVET MU ODGOVARA, ALI ZA VEZU NE! Mateja otvorio dušu i ispričao kako NIŠTA ne oseća prema Tari

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom se vidi kako njih dvoje zajedno ulaze u tuš kabinu

Objavljeno:

Tara Simov je ovonedeljni vođa i za omiljenu osobu izabrala je Mateju Matijevića, što je bilo i očekivano obzirom da su ljubavnoj romansi već neko vreme.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom se vidi kako njih dvoje zajedno ulaze u tuš kabinu koju su prekrili jorganom, pa je svima bilo jasno da je reč o prvom seksualnom odnosu ovog para.

Tokom prethodne noći Mateja i Tara su ušli u žestok okršaj jer je Mateja rekao da ne vidi sebe u vezi sa njom, zbog čega se ona u velikoj meri potresla pa potom i onesvestila. Mateja je iskreno porazgovarao sa Minom Vrbaški i otkrio joj koliko mu teško pada što Tara pati zbog njega i što ne može da joj pruži ljubav koju zaslužuje.

- Mina, mi imamo ogromnu strast, ali to nije dovoljno za vezu. Ja ne mogu da je guram od sebe, ali ja ne mogu da budem u vezi - pričao je Mateja.

- Znam, sve razumem, sve mi je poznato - rekla je Mina

- Lepo mi je, sve je super. I kažem joj da ne priča i da idemo polako. Ja ustajem, ona svima razglasila da smo u vezi. Nije mi to to. Super je ona za druženje. Gotivim je - nastavljao je Matijević.

Potom su ga Iva Grgurić i Mina savetovale da otvoreno popriča sa Tarom o svojim osećanjima i da joj kaže kako nije spreman za nešto ozbiljnije sa njom.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.