U ZADRUGU ULAZI MIRKOVA BIVŠA ŽENA! Dragana hoće da se OBRAČUNA SA GAVRIĆEM zbog LAŽI koje priča o njoj!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

U ZADRUGU ULAZI MIRKOVA BIVŠA ŽENA! Dragana hoće da se OBRAČUNA SA GAVRIĆEM zbog LAŽI koje priča o njoj!

„Draganu je povredilo kada je čula da Mirko priča kako ga je varala tokom braka i zbog toga planira da se u rijalitiju obračuna s njim“, ispričao je izvor za „Alo!“

Objavljeno:

Dragana Rakčević, bivša supruga pevača i muzičkog producenta Mirka Gavrića, uskoro će se useliti u „belu kuću“, saznaje „Alo!“ od izvora bliskog produkciji.

Kako saznajemo, Dragana bi na luksuzno imanje u Šimanovcima trebalo da se useli do kraja godine, kako bi se suočila sa bivšim suprugom. Naime, kako saznajemo, otkako je Gavrić zadrugarima ispričao da ga je supruga tokom braka varala s nekoliko muškaraca, Dragana je odlučna u nameri da pred kamerama razreši odnos s bivšim suprugom.

- Produkcija je planirala da ubaci Draganu još otkako je Mirko Gavrić potpisao ugovor za učešće u trećoj sezoni „Zadruga“. Oni su u tom trenutku bili sveže razvedeni, a produkcija je ocenila da bi publici bilo interesantno da gleda kako se bivši supružnici ponašaju pred kamerama. Međutim, ona tada nije bila zainteresovana da uđe u rijaliti, tim pre što puno radi i ne želi da karijeru koju gradi postepeno žrtvuje zarad kratkotrajne slave koju bi stekla učešćem u takvom formatu - kaže naš izvor i objašnjava:

foto: Printscreen Youtube

- Osim toga, Dragana je nakon razvoda želela da njen privatni život ostane njena privatna stvar, ali sve se to promenilo kada je Mirko u „Zadruzi“ počeo da priča o razlozima njihovog razvoda. Kada je čula da je ispričao zadrugarima da ga je tokom braka varala s raznim pevačima, presekla je i rešila da uđe u „Zadrugu“ - kaže naš izvor i dodaje da je Dragana s produkcijom već dogovorila uslove svog učešća.

- Relativno lako su uspeli da postignu dogovor, a Dragani je bilo najvažnije da odradi sve unapred dogovorene svirke. Zbog tih poslovnih obaveza, neće moći da uđe pre sredine decembra, a za učešće u rijalitiju dobiće dobar honorar - priča naš izvor i dodaje da je nekadašnja „Pinkova zvezda“ spremna da se suoči s bivšim suprugom pred milionskim auditorijumom.

- Nju je veoma zabolelo kada je čula Mirka kako bez imalo poštovanja priča o njihovom braku, a najteže joj je palo kada je ispričao da ga je varala s pevačem s kojim nastupa. Zbog toga planira da uđe i da se obračuna s njim pred svima, ali i da ona iznese svoju stranu priče. Ima i ona puno kečeva u rukavu jer dosta toga, što se tiče njihovog odnosa, još nije ispričano - kaže naš izvor i dodaje da Dragana konačno namerava da javno progovori i o glasinama da je njen bivši suprug homoseksualac.

foto: Ana Paunković

- Ta priča se potezala i tokom Mirkovog učešća u drugoj sezoni rijalitija „Zadruga“, a Miljana Kulić i dalje proziva Mirka da mu je brak s Draganom bio samo paravan. Kada bude ušla u „Zadrugu“, nema sumnje da će pokrenuti i tu priču - kaže naš izvor.

Mirko Gavrić ispričao je u „Zadruzi“ da ga je bivša supruga Dragana Rakčević varala s pevačem u čijem bendu nastupa kao prateći vokal.

- Sećam se da se vratila sa nastupa na kojem je bila s tim pevačem i tada mi je rekla da želi da se razvedemo. Bio je to ozbiljan udarac za mene jer smo tri godine bili u braku. Dragana mi je tada rekla da me nikada nije volela i da sa mnom nikada nije bila srećna. To uopšte nisam očekivao od nje - ispričao je on.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.