DUŠICA U ŠOKU KAD JE VIDELA ŠTA RADI MILJANA KULIĆ U BEKSTEJDŽU: Voditeljka nije mogla da dođe SEBI od OVOGA
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

DUŠICA U ŠOKU KAD JE VIDELA ŠTA RADI MILJANA KULIĆ U BEKSTEJDŽU: Voditeljka nije mogla da dođe SEBI od OVOGA

Miljana Kulić je najavila da će izdominirati na nastupu Zadrugovizije. Ipak, to se ni ovoga puta nije dogodila, a sudeći po komentarima na njen nastup mnogima je bilo mučno i da je gledaju kako se muči na sceni.

Objavljeno:

Nije tajna da je Kulićeva zaslužna za šou u Zadruzi, ali to je zapravo njen domen, rijaliti igra, ali kada je reč o pevanju malo je reći da ona nema sluha, tako da je pravo čudo da je dobila bilo koji glas, a kamoli pobedu.

Ipak, ono što svaki put sve više iznenađuje je ponašanje Miljane Kulić je ponašanje na sceni koje je malo je reći neprimereno za majku jednog malog dečaka. Ona se sinoć na sceni ponašala veoma neprimereno, simulirala je seks na veoma jeftin način, a mnogi su prokomentarisali da su se plašili koraka koji će sledeći napraviti. Umalo nije poljubila Mirka Gavrića, a tako je igrala i uvijala se oko njena da je delovalo kao da joj se ne motaju čestite stvari po glavi.

Zbog svega ovoga Zola je bio veoma besan na nju nakon nastupa zbog čega su se posvađali, a čak je došlo i do fizičkog kontakta jer su se međusobno šutirali.

Da li je ovakvo ponašanje Miljane Kulić uzrokovano teškim periodom koji je iza nje ili samo alokoholom koji je konzumirala na takmičenju, čak i pored lekova koje često pije.

Ipak, faca Dušice Jakovljević koju smo pronašli na stranici Zadruga - Pink.rs na ovoj slici govori za sebe.

foto: Printscreen

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.