TOMOVIĆ POSLE BATINA PODNOSI KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV MILJANE: Priča da je sa Sašom bila u vezi 3 i po godine!
Foto: Printscreen

ZABRANA PRILASKA

TOMOVIĆ POSLE BATINA PODNOSI KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV MILJANE: Priča da je sa Sašom bila u vezi 3 i po godine!

Saga oko Miljane Kulić i Bojana Tomovića se još uvek ne završava.

Objavljeno:

Miljana je abortirala dete za koje se pričalo da postoje tri moguća oca, Lazar Čolić Zola, Bojan Tomović, kao i izvesni Mile Mirković iz Krčedina. Međutim, nakon svega, Tomović sada tvrdi da dete jeste bilo njegovo, ali i da će protiv Miljane podneti zabranu prilaska:

- Tek sad shvatam kako je bilo Darku Laziću, Dušanu Svilaru, Mišelu, Slobi Vasiću i ostalima koje je Miljana Kulić progonila jer sam celo leto prošao pakao zbog nje. Prvih 10-ak dana bila mi je smešna i zanimljiva, dok nije počela da me zove preko 100 puta dnevno i da preti i plače ako joj se ne javim. Pričala mi je da je bila sa Sašom Kovačevićem 3 i po godine u ozbiljnoj vezi, a na moje pitanje "A jel zna Saša da ste bili u vezi", strašno se naljutila - rekao je Bojan i dodao:

foto: Public

- S obzirom da je usred zadruge javno priznala da su me pretukli njeni ljudi, u tužbi koju podnosim protiv nje i njenog oca, tražiću i zabranu prolaska, jer ja znam da čim izađe iz Zadruge, opet će da me progoni i moli da budemo zajedno. I da se zna, dete jeste bilo moje, Miljana to vrlo dobro zna, zato je i abortirala da ne bi ispala nemoralna pred svetom, jer bi DNK analiza 100 posto pokazala da sam ja otac, a to i Marija zna, zato je toliko na abortusu i insistirala. Estradni gonič mora biti sudski adekvatno kaznjen, jer ko zna ko je njena naredna žrtva od nas pevača - završava Tomović.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.