MILJANA POSLE ZADRUGOVOZIJE PLJUVALA JANJUŠA: Ma, kakav KUM, ja tog čoveka NE VOLIM, nije mi ni u top 10!
Foto: Printscreen

DVOLIČNA KULIČKA OTKRILA PRAVO LICE

MILJANA POSLE ZADRUGOVOZIJE PLJUVALA JANJUŠA: Ma, kakav KUM, ja tog čoveka NE VOLIM, nije mi ni u top 10!

Kako može tako...

Objavljeno:

Održana je još jedna "Zadrugovizija", ali prva u ovoj trećoj sezoni. Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Mirko Gavrić su odneli pobedu u kategoriji glasova novinara, a nakon nastupa su otišli u sobu za rehabilitaciju.

Tamo je Miljana ponovo ušla u raspravu sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, kom je poručila da je nervozna, ali i ljubomorna i posesivna. Zatim je Miljana pričala o Marku Janjuševiću Janjušu i rekla kako ne želi da čestita pobedu svom kumu sa kojim je u lošim odnosima već neko vreme. Inače, Janjuš je sa svojom ekipom zauzeo prvo mesto na "Zadrugoviziji" u kategoriji SMS glasova.

- Pusti me, nervozna sam - rekla je Miljana.

- Da li je moguće? - upitao je Zola.

- Da! Posesivna sam i ljubomorna! Ne moraš to da shvatiš, shvata Mirko - govorila je Miljana Zoli, a onda je komentarisala Janjuša i Gagija:

- Nemam potrebu da mu kažem: "Čestitam kume", niti ja tog čoveka volim, niti mi je u deset najboljih ljudi... Volim Vladimira Tomovića. To: "Kume, kume" bila je sprdnja. Kakav kum? Pre bih tebe odabrala za kuma Mirko, nego Janjuša. Ja po pogledu vidim ko me voli. Vladimir Tomović me iskreno voli, ti Mirko, ovi fanovi rijalitija Jelena Pešić... Tačno u pogledu vidiš - govorila je Miljana.

- Nemoj da patiš! - rekao je Mirko Miljani.

- Nema razloga da pati - govorio je Zola.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.