KIJA PRENELA KARIĆU ŠIFROVANE PORUKE: Ne slaže se sa njegovom i Ivinom vezom! JASNO KAO DAN
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

KIJA PRENELA KARIĆU ŠIFROVANE PORUKE: Ne slaže se sa njegovom i Ivinom vezom! JASNO KAO DAN

Nešto tu ne štima?

Objavljeno:

Stefan Karić je sinoć na "Zadrugoviziji" bio u timu sa Ivom Grgurić i Ivanom Šopić. Oni su zajedno izveli pesmu "Ona ili ja" Lepe Brene. Interesantno je da na kraju pesme, Stefan nije izabrao ni Ivu ni Ivanu, već je rukom pokazao na Kristinu Kiju Kockar, koja je bila u stručnom žiriju.

Dok je komentarisala ova nastup, Kija je za Stefana imala jedan čudan savet.

– Samo ti Stefane prati ono što ti želiš. To je najvažnije, a ne šta je rijaliti. To zapamti - rekla je Kija Stefanu. Ovo je nekim gledaocima delovalo da mu ona zapravo poručuje da se ne vezuje za Ivu zbog rijalitija.

foto: Printscreen

Podsećamo da se Stefan smuvao sa Ivom tek nakon poruka koje je dobio od svog oca Osmana Karića, koji mu je poručio da treba da bude sa ovom zadrugarkom. Već nekoliko dana Karića prozivaju da su te poruke iz spoljnog sveta uticale na njega da krene u ovu ljubavnu avanturu. Da podsetimo i da se ranije spekulisalo da su Stefan i Kija imali ljubavnu aferu. Oni su to nekoliko puta negirali, ali i dalje mnogi im ne veruju da su iskreni. Naročito kada je Stefan na početku rijalitija rekao da on nikada ne bi priznao da je imao aferu sa nekom devojkom.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.