SRAMOTNO PONAŠANJE JANJUŠA I TOMOVIĆA! Gledaoci ih žestoko osudili: Sram da vas bude, BRUKO!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

SRAMOTNO PONAŠANJE JANJUŠA I TOMOVIĆA! Gledaoci ih žestoko osudili: Sram da vas bude, BRUKO!

Ovo niko nije očekivao od njih.

Objavljeno:

Pobednička ekipa od SMS glasanja sinoć na "Zadrugoviziji" je bila ona ekipa u kojoj su bili Marko Janjušević, Gagi Đogani i Mina Vrbaški. Nakon proglašenja pobednika, Vladimir Tomović je uzeo paket koji je pripao pobedničkoj ekipi i umesto da se nagrada podeli na ravne časti među troje zadrugara koji su bili deo ekipe, on je taj paket odneo u štek u ekonomskom dvorištu.

Gledaoci su u velikoj meri osudili i Tomovića, ali i Janjuša što se nije zahvalio i Gagijevim glasačima i što se ponašao kao da je pobeda samo njegova, a ne da je imao podršku u Gagijevih glasača.

foto: Printscreen

– Daće mi valjda nešto – komentarisao je kasnije Gagi kada su ga pitali da li su i njemu dali nešto od nagrade. Inače, da podsetimo, Gagijevoj ekipi su podršku pružili i u velikoj meri su za njega glasali i fanovi Lune Đogani i Marka Miljkovića.

– Ne podnosim nepravdu, ne podnosim Lunu, ali parazit Janjuš treba da zna i zna da nema taj kapacitet i da je pobeda zahvaljujući Lunatorima... pa zašto nije u Z1 pobedio ako ima glasače?! - ovo je jedna od reakcija na društvenim mrežama.

– A gde je Gagijev deo nagrade pošto je Tomović sve odneo kod Ajaksa? - ovo je drugi komentar jedne gledateljke koja je u grupama "Zadruge" iznela svoj stav o svemu ovome. – Nije Janjuš pobednik, već Gagi... Zato ga je ljiga i zvao... On misli da je on zaslužan... Bruka... - ovo je još jedna reakcijama na grupama na račun ove situacije.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.