OVO SU POBEDNICI PRVE ZADRUGOVIZIJE! Kakav neočekivani preokret
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

OVO SU POBEDNICI PRVE ZADRUGOVIZIJE! Kakav neočekivani preokret

Ovo su pobednici sinoćnog šoua

Objavljeno:

Gledaoci su sinoć imali prilike da uživaju u prvoj "Zadrugoviziji" u trećoj sezoni "Zadruge". Podeljeno je pet pobeda u pet kategorija.

Kod novinarskog žirija, najviše glasova je dobila ekipa u kojoj su bili Miljana Kulić, Mirko Gavrić i Zola. Njih dvoje su izveli pesmu "Seksi ritam", koju u originalu izvodi Džej Ramadanovski.

foto: Printscreen

Najviše glasova od glasanja preko društvenih mreža, dobila je ekipa u kojoj su bili Iva Grgurić, Stefan Karić i Ivana Šopić. Njih troje su izveli pesmu "Ona ili ja" Lepe Brene.

foto: Printscreen

Glasao je i stručni žiri, u čijem sastavu su bili Dejan Milićević, Kristina Kockar, Katarina Živković, Dragica Radosavljević Cakana i Dragan Marinković Maca. Na kraju je najviše poena dobila ekipa u kojoj su bili Ivana Krunić, Filip Reljić i Ivan Gajić. Njih troje su otpevali veliki hit Lepe Brene "Šeik", a svojim performansom, oni su oduševili žiri, što su na kraju pokazali i bodovi.

foto: Printscreen

Na ovoj "Zadrugoviziji", produkcija je uvela i kategoriju "najveće otkriće". U ovoj kategoriji, nagradu je osvojila Milica Kemez.

foto: Printscreen

I na kraju, ostalo je da se proglasi pobednik od SMS glasanja. Tu je slavila ekipa u kojoj su bili Marko Janjušević, Gagi Đogani i Mina Vrbaški.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.