GAGI IMAO ODNOSE SA ČOLAKOVOM DEVOJKOM! Otkrio sve o njiohovom odnosu i POLUDEO ZBOG NJENIH LAŽI
Foto: Printscreen, Sonja Spasić

ZADRUGA 3

GAGI IMAO ODNOSE SA ČOLAKOVOM DEVOJKOM! Otkrio sve o njiohovom odnosu i POLUDEO ZBOG NJENIH LAŽI

Izgleda da je ona ipak zbog Gagija u Beloj kući.

Objavljeno:

Gagi Đogani priznao je da je bio sa Erminom Pašović, aktuelnom devojkom Baneta Čolaka.

Denser je odlučio da razreši misteriju odnosa sa devojkom njegovog cimera i drugara iz "Zadruge". Naime, kako je već poznato, njih dvoje su se poljubili neposredno pred njegov ulazak u Belu kuću, pa je denser ispričao zadrugarima detalje kako je sve počelo, kao i to da se između njega i plavokose starlete desilo mnogo više od poljupca i prijateljstva.

foto: Printscreen

- Ona je podržavala Lunu, ne mogu da se setim. Sve u svemu ušli smo u razgovor, tad je bila svađa između Lune i Marka. I to kuckanje je preraslo u nešto više od prijateljstva. Šta se desilo, desilo se. I onda dan pred "Zadrugu" me je nazvala i rekla mi da treba da isprati Baneta i Boru, ali ja sam znao da su oni drugovi. Kad je stigla u Beograd dan pred moj ulazak, kupila mi je neke stvari i rekla da će biti moja podrška. Šta se ovo sada dešava meni nije jasno, ali eto, ja ne mogu da ćutim. Žao mi je ako sam Banetu nešto pokvario - bio je iskren Đogani.

I zadrugari su komentarisali kako je Ermina zaljubljena u Đoganija, a ne u Baneta. Ermina je samo mudro ćutala, ne želeći da komentariše svoj odnos sa denserom

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.