5 SATI AGONIJE! DAJTE MI BEBU DA JE SAHRANIM: Miljana sa iglom u ruci trči kroz hodnik i doziva abortirano dete!
Foto: Printscreen

sva u pečatima od plakanja

5 SATI AGONIJE! DAJTE MI BEBU DA JE SAHRANIM: Miljana sa iglom u ruci trči kroz hodnik i doziva abortirano dete!

Ni majka ne može da je smiri, žena htela da se sruši

Objavljeno: 01.11.2019. 14:44h
  • 159

Iako je dva puta do sada odlagala abortus, Miljana Kulić je kiretažu konačno obavila prošlog petka u Nišu, a ono kroz šta je prošla pravi je pakao, priča dobro obavešteni izvor.

- Sirota Miljana je već na putu do bolnice bila sva u pečatima od plakanja, a ceo put je na sav glas jecala: "Zašto da mi ga uzmu"? Taman me je dete zavolelo i sad hoće da ga ubiju.

- Bilo je prestrašno jer se videlo koliko Miljana pati. Marija je bila izbezumljena. Pokušavala je da je smiri, pa koliko god da je i ona bila za abortus srce joj se kidalo. Na kraju je i njoj u bolnici pozlilo. Držala je Miljanu za ruku sve vreme, ali kad su videli da će se Marija srušiti izveli su je napolje. Najgore od svega je što se toliko dugo čekalo na intervenciju. Pet sati je prvo Miljana sa majkom prolazila kroz agoniju, a onda su je uveli u salu. Dali su joj anesteziju, i sve je jako brzo završeno. Međutim, pre nego što su je uspavali, rekli su joj da ne dira braunilu koja joj je bila zabodena u ruku, da se ne oblači, nego da nastavi da leži. Ona je naravno čim se probudila uradila sve suprotno. Počupala je braunilu, onda je onako ošamućena od anestezije i u polusvesnom stanju krenula da trči kroz hodnik i da doziva majku. Lekari su je jedva smirili i vratili u krevet, jer ona, iako je bila budna, zapravo i dalje nije bila svesna ničega. Počela je da plače i da bunca:

- Molim vas, dajte mi bebu! Dajte mi moju bebu samo da je vidim, oću da je sahranim bar. Bilo je jezivo, srce da prepukne. Svi su plakali sa njom. Sirota Miljana šta je izdržala a i Marija sa njom. Jadne žene. Zola to ne može ni da zamisli, a i zabole ga. Zbog njegove neodgovornosti obe su prošle kroz pakao - završava izvor.

 

 

Bonus video:

(Espreso.rs/Rijaliti)

 

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media