IMA LI DEVOJKE KOJU TOMOVIĆ NIJE DO'VATIO?! Pa Mina će mu DOĆI GLAVE! Zajahao Krunićku, pa je LJUBIO svuda po telu!
Foto: Printscreen Youtube

NE ZAUSTAVLJA SE

IMA LI DEVOJKE KOJU TOMOVIĆ NIJE DO'VATIO?! Pa Mina će mu DOĆI GLAVE! Zajahao Krunićku, pa je LJUBIO svuda po telu!

Baš traži đavola

Objavljeno:

Vladimira Tomovića i Ivanu Krunić je ovonedeljni vođa, Tara Simov, odabrala za svoja dva potrčka i oni, po pravilima koje je ustanovio Veliki šef, cele nedelje spavaju u sobi za izolaciju. Vladimir je večeras imao dramu sa Minom Vrbaški, zbog toga što je videla da se je bio blizak sa Majom Marinković, a nakon njenog histerisanja, kao i rasprave sa Majom, Crnogorac je otišao u sobu gde je pričao sa Ivanom o svemu.

Tomović je sve vreme kritikovao Ivanu zbog njenog ponašanja u Beloj kući, a dok je to radio, nekoliko puta ju je zagrlio i mazio.

foto: Printscreen Youtube

Oni su u jednom trenutku odlučili da spavaju, pa su okrenuli jedno drugom leđa, međutim i to je bilo kratkog daha. Vladimir je zagrlio Ivanu i počeo da je ljubi po ramenima, a zatim se ona našla u njegovom zagrljaju.

Tomović je nastavio da ljubi Ivanu po telu, a nije bilo jasno da li ju je poljubio u usta, iako je delovalo par puta kao da će se to desiti. Na samom kraju je poručio Krunićevoj da se ne okreće više, kako bi mogli da spavaju mirno.

foto: Printscreen Youtube

- Ne okreći se više - rekao je Vladimir.

- Da, ja sam problem - ironično je prokomentarisala pevačica.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu:

Bonus video

ON SE SVETI SA TAROM! A ANĐELA JE NJU OŠIŠALA PA POSLALA NA SUD! Kukala mu majka: Mateja je sam sebi napravio PAKAO OD ŽIVOTA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.