SLEDEĆI PUT PADAJU ŠAMARČINE! Mina napravila Tomoviću LJUBOMORNU SCENU, đetić zapretio BRUTALNIM NASILJEM! (VIDEO)
Vladimir Tomović, Foto: Printscreen

OPET AGRESIJA

SLEDEĆI PUT PADAJU ŠAMARČINE! Mina napravila Tomoviću LJUBOMORNU SCENU, đetić zapretio BRUTALNIM NASILJEM! (VIDEO)

Besneo je i imao je poruku za produkciju

Objavljeno:

Mina Vrbaški je sinoć napravila ljubomornu scenu zbog toga što je Vladimir Tomović na žurki podigao Maju Marinković i tom prilikom ju je ljubio u grudi. U svom stilu, Mina je krenula da histeriše i u jednom trenutku, Tomović i ona su se raspravljali u pabu. Tom prilikom, ona je njega izgrebala po rukama.

Međutim, on je sa osmehom na licu prihvatio ovo agresivnije Minino ponašanje, ali je kasnije u sobi krenuo da besni kada je video šta mu je Mina napravila.

– Ja ću da ispadnem grbav i baš me briga ako ispadnem, ali neće se više ovde niko iživljavati na meni - rekao je Tomović.

– Sledeći put neka krene da me grebe neko, pa će videti kakve šamarčine padaju. Boli me ku**c što će neko da me optuži ili neće. Je*e mi se. Mene ne može niko ovde da grebe - besneo je Vladimir.

Treba podsetiti da je Vladimir bio taj koji je u proteklom periodu pokazivao agresivno ponašanje u "Zadruzi". Proteklih dana, on je nasnuo i na Gagija Đoganija i na Vladimira Adžića, tako da je dosad uglavnom on bio taj koji je pribegavao fizičkom nasilju. I to nad osobama, koje ga prethodno nisu udarale.

Pogledajte snimak kada Vladimir besni!

Bonus video

JEZIVA DRAMA PRED KAPIJOM ZADRUGE! Miljana Kulić se gurala sa obezbeđenjem, pala i UDARILA GLAVOM U BETON! NEPOMIČNO LEŽALA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.