MARIJA ĆE ODLEPITI KAD VIDI OVU SCENU: Zola ZAJAHAO Miljanu, a ona UZDIŠE LI, UZDIŠE! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

nedavno abortirala

MARIJA ĆE ODLEPITI KAD VIDI OVU SCENU: Zola ZAJAHAO Miljanu, a ona UZDIŠE LI, UZDIŠE! (VIDEO)

Ovako rešava psihičku krizu!

Objavljeno: 20:57h

Nakon što je Miljani Kulić pozlilo sinoć, njen momak Lazar Ćolić Zola odlučio je da joj priušti pravo uživanje i malo je rastereti.

Miljana je prošla nedavno kroz pravi pakao kada je prvo saznala da je u drugom stanju, a zatim, na nagovor majke Marije Kulić, odlučila da dete abortira.

Psihička kriza odražava se i na njeno fizičko zdravlje, pa Zola u poslednje vreme više brine o njoj, te je ovoga puta odlučio da je potpuno rastereti.

Tokom večeri Miljana Kulić u potpunosti se prepusila umeću svog izabranika Lazara Čolića Zole, koji ju je sa zadovoljstvom masirao.

foto: Printscreen

Nakon žestokih reči, uvreda, lomova i slomova, Kulićeva je pronašla mirnu oazu sa Zolom. U sobi za rehabilitaciju Miljana je legla, a potom ju je Zola opkoračio i iskoristio svoje spretne ruke kako bi je oslobodio stresa.

Njegove vešte ruke oslobodile su Miljanu, toliko da se ona smejala na sav glas. Vrele akcije i česti se*s pred kamerama nisu strani Miljani i Zoli.

Zbog toga ih je Marija Kulić, Miljanina majka, često kritikovala i sa svojojm ćerkom zapadala u žestoke svađe.

Sem Marije, ni Miljanina porodica nije oduševljena njenim ponašanjem, a nakon ove scene očekuje se da će Marija biti besna, te da će opet nastati problem među majkom i ćerkom.

Pogledajte video:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.