PROVALJENI BANE I ERMINA! Sve je taktika, Ivana je IZMANIPULISANA I EMOTIVNO NESTABILNA
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

PROVALJENI BANE I ERMINA! Sve je taktika, Ivana je IZMANIPULISANA I EMOTIVNO NESTABILNA

Razotkrivena im je taktika!

Objavljeno: 07:34h

Sve više zadrugara je uvereno da su Bane Čolak i Ermina Pašović dogovorili taktiku pre rijalitija i da su oni iskoristili Ivanu Krunić kako bi napravili priču za "Zadugu 3". Ona je javno poručila pomenutom paru da im je priča provavljena.

– Banetu je trebala najslabija karika i u tim trenucima se našla Ivana, koja je bila emotivno nestabilna, u tim trenucima je plakala, bilo joj je jako teško. Bane se tu našao kao njena uteha. Iskoristio je svoju moć ubeđivanja. Ubedio je devojku da je zaljubljen u nju. Preksinoć kada je ona ušla. Ja kažem: "Bane, zumiran si! Ulazi ti devojka!" Ti si rekao: "E, to i hoću!" - rekla je Tara i dodala da je cela priča između Ermine i Baneta izmišljena, a da je Ivana kolateralna šteta u svemu tome.

foto: Printscreen

Sličan stav je izneo i Stefan Milošević.

– Ovo i te kako deluje kao nameštena priča. Ivana je naje**la zato što se našla oko Baneta i zaljubila – rekao je Stefan sinoć u emisiji.

foto: Printscreen

Svetlana Ceca Kitić je prokomentarisala da je Ivana Krunić zapravo izmanipulisana i da je sve ovo taktika Baneta Čolaka.

Nešto kasnije, Zola je otkrio da mu je sam Bane rekao da mora da napravi neku priču da bi bio interesantan u rijalitiju i da zato radi ovo sa Ivanom, pa se time potvrdila priča ranije pomenutih zadrugara da je sve ovo taktika Baneta i Ermine.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.