MILJANA ZBOG NOVCA NASAMARILA ČITAVU NACIJU?! Trudnoća i abortus su LAŽNI! Sve je izmislila?!
Lazar Čolić Zola, Miljana Kulić, Foto: Printscreen

DA LI JE MOGUĆE?

MILJANA ZBOG NOVCA NASAMARILA ČITAVU NACIJU?! Trudnoća i abortus su LAŽNI! Sve je izmislila?!

Frapantna saznanja u vezi s Miljaninom trudnoćom

Objavljeno:

Vest da je kontroverzna učesnica rijalitija "Zadruge 3", Miljana Kulić ponovo u drugom stanju uzdrmala je celu Srbiju, kao i region. Sve bi to bilo u redu, da se nije podigla ogromna prašina ko je zapravo potencijalni otac Miljaninog deteta, budući da se ona sama više puta izjašnjavala da je tokom prethodna tri meseca imala odnose sa svojim sadašnjim partnerom Lazarom Čolićem Zolom, ali i sa drugim muškarcem. Kulićeva je uprkos svemu odlučila da abortira, a portal Republika.rs došao je do frapantnih saznanja u vezi s Miljaninom trudnoćom.

foto: Printscreen

- Kulićeva je u petak nešto posle 12 časova stigla u Klinički centar Niš, vidno uznemirena, kako bi uradila zakazani abortus. Bila je i uplakana, a nakon što se javila na šalteru, izašla je u dvorište kako bi popušila cigaretu i pokušala da se smiri - pisalo se u medijima, međutim izvor koji je otkrio sve u vezi s Miljaninom trudnoćom tvrdi za portal Republika.rs da je sve deo njene igre i da je u pitanju samo dobar scenario kako bi sebe dovela do još veće popularnosti i zaradila ogromnu svotu novca.

foto: Printscreen

- Miljana jeste viđena pomenutog dana u Nišu ispred bolnice, ali kada je ušla unutra ne bi se moglo reći da joj je išta falilo. Ona je došla na običan rutinski pregled kod svog lekara, verovatno kako bi proverila da li joj je sve u regularnom stanju, jer ipak se ne tako davno porodila. Međutim, bukvalno posle petnestak minuta izašla je napolje kao da se ništa nije dogodilo, a kamoli abortus - tvrdi izvor koji se tog dana našao na licu mesta.

Bonus video

MILJANA KULIĆ SE VRATILA U ZADRUGU! Posle abortusa ne može Zolu u oči da pogleda: Kuka i plače BEZ PRESTANKA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.