ŠOKANTNA ISPOVEST ĆERKE JASNE ŠEKARIĆ: Zbog majke sam htela da izvršim SAMOUBISTVO
Foto: Printscreen

STRAŠNO

ŠOKANTNA ISPOVEST ĆERKE JASNE ŠEKARIĆ: Zbog majke sam htela da izvršim SAMOUBISTVO

Ćerka proslavljene streljačice Jasne Šekarić, Lea, otvorila je dušu Mirku Gavriću, pa se osvrnula na prošlost i turbulentan odnos sa majkom.

Objavljeno:

- Rekla sam mami i to više puta, da jednoga dana kada bude imala svoje dete, da bih se ja ubila ili dete ubila kada bi dete radilo ono što sam ja njoj. Ona mi kaže da je to bio pubertet. Ja sam završila srednju i nisam odmah završila fakultet. Onda sam htela da se posvetim streljaštvu. Onda mi je ona rekla dobro, ali da ne sedim kući i da nađem neki posao. Ja sam našla posao u 21. bloku. Drago mi je što sam radila tamo i čega sam se sve nagledala. Tada kao da je ušao neki đavo u mene. Svega sam se nagledala i naslušala. Oduvek smo imale problem za moj telefon. Jednom sa ga držala na terasi i htela da ga bacim. Katastrofa. Rekla sam joj: "Samo jedan korak i ja ću da skočim dole". Ona me gleda i kaže mi da nisam normalna - rekla je Lea, pa ispričala kako ima traumu od noći kada su se njeni roditelji rastavili.

foto: Printscreen Instagram

Svakako najšokantniji momenat njene ispovesti bio je kada je otkrila da je u jednom trenutku poželela da se ubije jer joj mama nije dozvoljavala da koristi mobilni telefon.

- Nas dve smo oduvek imale problema zbog mog telefona. Jednom, kada je želela da ga uzme, ja sam stajala na terasi i držala ga u ruci. Rekla sam joj: "Samo jedan korak i ja ću da skočim". Ona me je gledala i govorila mi da nisam normalna, rekla je Lea.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.