GLEDAOCI TVRDE DA MILJANA LAŽE ZA ABORTUS! Zbog ove FOTOGRAFIJE narodu sve jasno: Nesrećni Zola nije ni svestan!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

GLEDAOCI TVRDE DA MILJANA LAŽE ZA ABORTUS! Zbog ove FOTOGRAFIJE narodu sve jasno: Nesrećni Zola nije ni svestan!

Šta je prava istina?

Objavljeno:

Dramatična situacija u kojoj se našla Miljana Kulić poslednjih dana privlači ogromnu pažnju gledalaca "Zadruge 3".

Miljana se sinoć vratila u rijaliti, posle kiretaže obavljene na Kliničkom centru u Nišu, a fanovi na društvenim mrežama vrlo aktivno komentarišu njene svađe sa Lazarom Čolićem Zolom i predviđaju dalji tok događaja.

Ipak, ima i onih koji sumnjaju u Miljaninu iskrenost, pa idu čak i dotle da tvrde da je njena trudnoća, pa samim tim i abortus - laž.

- Da, da, kako da ne, bila na abortusu! Ovako sigurno ne spavaju žene koje su to uradile, a nije prošlo ni 24 časa - glasi jedan od komentara, uz printskrin iz rehabilitacije, gde Miljana boravi sa Zolom.

foto: Printscreen

- Cela ova priča je, po meni, izmišljena od početka do kraja, da bi Miljana na kraju pobedila, a sad idu svađe sa Zolom, pa prenemaganje, kajanje i priče tipa, sanjala sam deta, itd. Da bi ova bila u centru pažnje, tako da, priča vam je providna, a da sam na mestu ovog Zole, pobegao bih glavom bez obzira - glasi drugi komentar.

Neretki su i komentari u kojima gledaoci sažaljevaju Zolu, jer smatraju da je on žrtva Miljanine manipulacije, ali jedno je sigurno. Bilo da u ovakvim slutnjama ima istine ili ne, nema sumnje da nas čeka još vrlo dramatičnih scena i preokreta u nastavku treće sezone popularnog rijalitija.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.