ALEKSANDRA SUBOTIĆ MORA DA UĐE U ZADRUGU! Obavezala se UGOVOROM, a sa njom ulazi i JEDAN MUŠKARAC da raščiste SVE
Foto: Filip Plavčić

ZADRUGA 3

ALEKSANDRA SUBOTIĆ MORA DA UĐE U ZADRUGU! Obavezala se UGOVOROM, a sa njom ulazi i JEDAN MUŠKARAC da raščiste SVE

Obavezala se...

Objavljeno:

Zamršeni odnosi porodice Subotić dobiće novi obrt u trenutno aktuelnoj sezoni "Zadruge".

Aleksandra je, nakon nekoliko sezona "Parova", prešla u konkurentski rijaliti, a ubrzo su se na imanju u Šimanovcima našli i njeni roditelji: Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić.

foto: Damir Dervišagić, Vladimir Sporčić

Majka i ćerka su se izmirile pred kamerama, ali je, po napuštanju rijalitija, prekinut odnos ćerke i oca, budući da je Karađore bez Subotićkinog znanja odveo unuku Magdalenu da upozna oca Aleksandra Čabarkapu.

- Totalno me bojkotuje. Zovem je, ali mi se ne javlja na telefon. Ni na rođendan me nije zvala, a Magdalenu nisam video dva meseca - požalio se Subotić.

- Jedini kontakt koji imam sa Aleksandrom je preko Nebojše Bojovića. On mi ispriča šta se dešava. Pravi je gospodin. Peca mi se, takođe, ne javlja, pa neću više ni da ga zovem. Aleksandra je sada pod uticajem majke, Ljuba joj je šef. Ja sam sada zao, pokvaren, i najgori čovek na svetu. Svaki put kada je bila pod njenim uticajem, nije izašlo na dobro, a neće ni sad - dodao je Karađorđe, pa zaključio:

foto: Printscreen Instagram

- Uskoro i ona i ja ulazimo u rijaliti, pa ćemo se tamo sresti, pogledati se u oči i razjasniti sve. Ona ne želi da uđe, ali mora, jer se prethodnim ugovorom obavezala na to. Ako ne uđe, mora da plati penale od 50.000 evra koje nema, a čisto sumnjam da će Peca baš toliko iskeširati!

Bonus video

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.