KO GOD BUDE VELIČAO ŠIPTARE, BIĆE SATANIZOVAN! Tomović vređa gagija po NACIONALNOJ OSNOVI
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

KO GOD BUDE VELIČAO ŠIPTARE, BIĆE SATANIZOVAN! Tomović vređa gagija po NACIONALNOJ OSNOVI

On je stao u odbranu Gagija Đoganija

Objavljeno:

Pošto su ove nedelje Gagi Đogani i Dragana Stojančević bili potrčci, sinoć se zadrugari birali ko će od njih dvoje biti nominovan za izbacivanje. Na kraju je to bila Dragana. Prilikom nominovanja, interesantno je bilo šta je Dejan Dragojević rekao o denseru.

– Što se tiče Gagija, za mene je on jedan veliki i uspešan čovek s obzirom na to da je ostvario veliku karijeru, iako ga prozivaju da je nepismen, da ne zna da se potpiše, da je neuk, da ne zna da priča i da sklapa rečenice. On je neko ko će biti večan jer je on jedan od retkih koji je uspeo da ostvari svoje ime i to će mu trajati doveka. Ne postoji generacija koja neće slušati "devedesete". Ti ćeš uvek biti poznat. Mogu na tome samo da ti zavide - rekao je Dejan i dodao:

foto: Printscreen

– Imao si uspeh, pa si imao kiks, pa si onda upao u neke poroke iz kojih si se hvala Bogu izvukao i držiš se uzdignute glave. Međutim, onda je počela "Zadruga 1" gde se izdešavalo sve što se izdešavalo i svaka ti čast što nisi pao pod pritisak medija. I ko god je upalio Internet, imao je prilike da vidi svakakvo vređanje. Ti si ostao dosledan tome i izvukao si se iz svega i svaka ti čast što si ostao uz svoje dete, uz svoju ćerku. Neki roditelji ne budu uz svoje dete zbog nekih mnogo glupljih stvari, a i ona je bila uz tebe kada si ti bio u najgorim situacijama. Što se mene tiče, ti si životni pobednik. Saška Karan i Vladimir Tomović često u svađi, sa dosta nipodaštavanja govore Gagijevo pravo ime - Gazmen. Dejan je uveren da zna zašto oni to rade.

– Onaj ko te naziva Gazmen Đogani, mislim da je to indirektno vređanje na nacionalnoj osnovi, ali tebe ne treba da bude sramota ko si i šta si - rekao je Dejan.

Kasnije je Gagi podržao Dejanov stav i on je takođe uveren da njegovo pravo ime koriste da bi ga vređali na nacionalnoj osnovi. Da podsetimo da je nedavno Tomović imao šovinističke ispade. Tada uperene protiv Albanaca.

– Ko god bude veličao Šiptare, biće satanizovan - rekao je tada Tomović. Produkcija tada Vladimira nije kaznila za ovaj šovinistički ispad, ali to nije prvi put da on ima ispade koji nisu sankcionisani kao u slučaju nekih drugih zadrugara.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.