(FOTO) OVO JE PRAVA ISTINA: Kija skočila da zagrli Slobu PROTIV NJEGOVE VOLJE? On KRENUO KA LUNI? Šaptala mu na uvo
Foto: Printscreen

trougao je opet oživeo

(FOTO) OVO JE PRAVA ISTINA: Kija skočila da zagrli Slobu PROTIV NJEGOVE VOLJE? On KRENUO KA LUNI? Šaptala mu na uvo

"Zadruga 1" opet pred našim očima

Objavljeno: 22:24h

Sloba Radanović se nedavno na jednoj žurci sreo sa Lunom Đogani, sa kojom je prevario svoju ženu Kristinu Kockar u prvoj sezoni "Zadruge".

Luna i Sloba se nisu jedno drugom ni javili, ali je ubrzo usledio sukob između bivših supružnika, kada je Kija sebe napala nožem u ljubomornom napadu.

O drami se dugo brujalo, a sada se desilo i to da najpoznatiji srpski trougao prisustvuje istom dešavanju, sinoćnoj rođendanskoj žurci IDJ televizije.

foto: Printscreen

Luna i Sloba se ponovo nisu javili jedno drugom, i dok je Radanović kasnio, Đoganijeva je igrala sa svojom majkom Anabelom Atijas i dečkom Markom Miljkovićem.

Svi na oprezu!
Svi na oprezu!foto: Espreso.co.rs/ Jelena Janjić

Pevač se sa svojim menadžerom uputio za sto, gde je već sedela Kristina sa drugaricama. Kako se spekuliše, Sloba je otrčao Kiji u zagrljaj, iako je istina malo drugačija.

Slobodan i Kija se jesu zagrlili, s tim da je Kockareva čim je ugledala bivšeg muža skočila na njega i okačila mu se rukama na vrat, pa i nešto šapnula. Ovo je izazvalo veliko podsmevanje na društvenim mrežama, posle čega su im i sliku namenili.

foto: Printscreen

Koliko je Kija bila srećna kada je ugledala Slobu, i koliko je brzo poletla ka njemu zabeležile su kamere. Dok je ona sa oduševljenjem pohitala ka njemu celim svojim telom, pevač je ostao kiselog osmeha, nakrenut ka menadžeru.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.