TOMA PANIĆ OTKRIO POL DETETA KOJE ĆE MU RODITI NADEŽDA: Maneken se POŽALIO da mu pevačica stalno LJUBOMORIŠE!
Toma Panić, Foto: Zorana Jevtić

IPAK SU ZAJEDNO

TOMA PANIĆ OTKRIO POL DETETA KOJE ĆE MU RODITI NADEŽDA: Maneken se POŽALIO da mu pevačica stalno LJUBOMORIŠE!

On je takođe izneo stav da bi Miljana Kulić trebalo da rodi dete

Objavljeno:

Toma Panić je nedavno bio u centru pažnje zbog toga što je njegova izabranica, pevačica i takođe bivša zadrugarka, Nadežda Biljić, otkrila da je u drugom stanju. To se desilo u trenutku kada su njih dvoje bili u svađi, posle Tominog fizičkog nasilja nad Nadeždom, koje je on javno priznao, uz reči pokajanja.

Nadežda i Toma su obnovili vezu, a maneken se sada oglasio i progovrio o ljubavi s Biljićevom, a usput je i otkrio pol deteta koje je na putu:

foto: Sonja Spasić

- Ja i Nadežda čekamo sina. Počinjemo da živimo zajedno i planiram da otvorim kafic kako bismo imali neka primanja, budući da ih trenutno nemamo. Trenutno tražimo stan. Nadeždi je jedan dan dobro, drugi dan joj je loše. U trećem je mesecu. Ljubomorna je na moje drugarice, ali se već navikla. Trudićemo se da ostanemo zajedno, ali ako se to ne desi, uvek ćemo ostati u dobrim odnosima zbog malog Tome - objasnio je Panić.

On je takođe izneo stav da bi Miljana Kulić trebalo da rodi dete, kao i da smatra da njen momak Lazar Čolić Zola nije svestan u kakvu je zamku upao i da dete, po Panićevom mišljenju, verovatno nije njegovo.

Bonus video

SUTRA JE POSLEDNJI DAN! Kulići i Čolići donose odluku koja će im ŽIVOTE PROMENITI! Marija je sve znala, a Zola se za GLAVU HVATA!

(Espreso.co.rs/ Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.